Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2017

 

Η Άννα Κορακάκη πρόσθεσε ένα ακόμη χρυσό μετάλλιο στη συλλογή της στο αεροβόλο πιστόλι γυναικών.

Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο κατέκτησε την πρώτη θέση στους Αγώνες Επιλέκτων που πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη, με τον αδελφό της Διονύση να κατακτά τη δεύτερη θέση στο ίδιο αγώνισμα των ανδρών.


Η Άννα κατέκτησε την πρωτιά με επιδόσεις 386 και 388 τις δύο ημέρες, ενώ ο Διονύσης πήρε τη δεύτερη θέση με 571 και 569. Νικητής στην κατηγορία ανδρών αναδείχθηκε ο Γιώργος Γαμπιεράκης με επίδοση 581/600 και τρίτος ο Γιώργος Μαστροδημητρόπουλος.

Ο νεαρός πρωταθλητής, ο οποίος βαδίζει στα βήματα της Άννας δήλωσε στο gazzetta.gr: «Είναι ο τελευταίος επίσημος αγώνας μου πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάλημα στο Μάριμπορ της Σλοβενίας, το οποίο που ειναι ο πρωταρχικός στόχος μου για φέτος και ήταν ένα καλό τεστ για μένα.

Έκανα επίδοση που με βάζει, βάσει στατιστικών στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στην κατηγορία εφήβων. Οπότε είμαι ικανοποιημένος από την κατάσταση στην οποία βρίσκομαι. Είμαι καλά!»
gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics