Breaking News
22 Μαΐου 2017

Σε έναν κόσμο όπου το “μαζί” έχει σχεδόν αντικατασταθεί από το “εγώ”, θα φανεί ουτοπικό στους περισσότερους, αν κάποιος ισχυριστεί πως η λύση σε όλα τα προβλήματα είναι η
αγάπη.

 



Θα βιαστούν να απορρίψουν αυτόν τον ισχυρισμό, δίχως να σκεφτούν πως ακόμη και το “εγώ”, εσωκλείει την αγάπη για τον εαυτό τους, αφού φροντίζουν πρωτίστως να καλύψουν τις προσωπικές ανάγκες τους.

Πως δύναται όμως, ένας άνθρωπος ο οποίος βάζει τον εαυτό του πάνω από όλους και όλα, που ξέρει μόνο να παίρνει και όχι να δίνει ή να μοιράζεται, να καταφέρει μελλοντικά να
εξελιχθεί;



Ο νόμος του Κάρμα θα τον κατατρέχει διαρκώς, αφού οι δράσεις του θα επιφέρουν όμοια αντίδραση και στον ίδιο. Η κάθε εκδήλωση της ζωής του, θα διαμορφώνεται αυτομάτως από την συμπεριφορά του στους συνανθρώπους του.

Τα πάντα διέπονται από τον νόμο της δικαιοσύνης και μόνο εάν κάποιος το κατανοήσει ώστε να κρατήσει ισορροπίες, θα μπορέσει να γίνει ο ίδιος κάποτε συνειδητός δημιουργός της
ζωής του.

Το ταξίδι που πρέπει να κάνει ο καθένας από εμάς για να σπάσει τα δεσμά του Κάρμα είναι μοναδικό, με κοινή μας πυξίδα την αγάπη.

Η αγάπη μπορεί να κάνει τα πάντα!

Μπορεί να γίνει το απαλό αεράκι που θα δώσει ώθηση στην απανεμιά και θα βοηθήσει κάποιον να φτάσει στον προορισμό του, αρκεί να έχει τα πανιά του ανοιχτά και είναι στα αλήθεια τόσο απλό…το μόνο που χρειάζεται είναι να νιώθει.

Νιώστε τι έχετε ανάγκη για τον εαυτό σας και προσφέρετε τα ίδια στους υπόλοιπους.

Αν θέλετε να πάρετε τρυφερότητα, ανοίξτε τα χέρια για να φωλιάσει ανάμεσα όποιος έχει ανάγκη μια ζεστή αγκαλιά. Αν θέλετε παρέα, κάντε συντροφιά σε όσους νιώθουν μοναξιά.

Αν θέλετε ελευθερία, μην γίνεστε κτητικοί.

Αν θέλετε την αλήθεια, σταματήστε τα ψέμματα.

Αν θέλετε να σας εμπιστεύονται, εμπιστευθείτε και αν θέλετε να νιώθετε ασφάλεια, προσφέρετε την.


Η αγάπη συνδέει τα πάντα σε μια απόλυτη αρμονία, είναι άπειρες οι δυνατότητες της!
Νιώστε και γίνετε ο καθρέπτης των αναγκών σας δίχως δισταγμό.

Ο δρόμος που μας δείχνει το μυαλό είναι μονόδρομος, μα ο δρόμος της καρδιάς θα είναι πάντα σταυροδρόμι.



Χρύσα Πρέκα Για Το healingeffect.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics