Breaking News
17 Οκτωβρίου 2016

 

Για 5η φορά στην καριέρα του ο Μαρκ Μάρκεθ στέφθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής στο Moto GP, τρεις... στροφές πριν το τέλος της περιόδου.


Ο Ισπανός αναβάτης της Honda ήταν ο μεγάλος νικητής στο σημερινό γκραν πρι της Ιαπωνίας, που διεξήχθη στην πίστα «Μοτέγκι» και πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου.
Πίσω από τον Μάρκεθ βρέθηκαν ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο με Ducati και ο Μάβερικ Βινιάλες με Suzuki. Για να φτάσει, πάντως, ο Μάρκεθ στην κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος χρειάστηκε και την εύνοια της τύχης, καθώς εγκατέλειψαν οι οδηγοί της Yamaha, Βαλεντίνο Ρόσι, αν και εκκίνησε από την pole position και ο μέχρι πρότινος κάτοχος του τίτλου, Χόρχε Λορένθο, που ήταν οι πιο κοντινοί διώκτες του στη βαθμολογία.
Ο Ισπανός επανήλθε στην κορυφή μετά από... αποχή ενός έτους, κι ενώ είχε στεφθεί παγκόσμιος πρωταθλητής το 2013 και το 2014. Στην καριέρα του έχει πάρει τον τίτλο και στα 125 κυβικά εκατοστά (2010), αλλά και στο Moto 2 (2012).
Παράλληλα, ο Μάρκεθ έγινε ο νεότερος αναβάτης στην ιστορία της διοργάνωσης που κατακτά τρεις τίτλους. Μετά το ιαπωνικό γκραν πρι προηγείται στην κατάταξη με 273 βαθμούς, ενώ ακολουθούν οι Ρόσι με 196 και Λορένθο με 182.

naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics