Breaking News
27 Δεκεμβρίου 2016

 

Ο Andrea Iannone ήταν ο αναβάτης που επανέφερε τη Ducati στο δρόμο των επιτυχιών χάρη στη νίκη που σημείωσε στο Grand Prix της Αυστρίας.


 

Ήταν μια σημαντική στιγμή τόσο για τον ίδιο, καθώς αυτή ήταν η παρθενική νίκη του στη μεγάλη κατηγορία, όσο και για την ιταλική εταιρεία που είχε να πανηγυρίσει νίκη από την εποχή του Casey Stoner...

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΜΕΝΙΟΣ ΚΑΤΗΣ

Στο τέλος της χρονιάς οι δρόμοι της Ducati και του Iannone χώρισαν, με τον 27χρονο αναβάτη να μετακομίζει στη Suzuki με την οποία θα αγωνίζεται από το 2017, αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε την εταιρεία από το να του κάνει ένα καλό -και πανάκριβο- Χριστουγεννιάτικο δώρο.

Ποιο είναι αυτό;

Η Ducati Panigale 1299 S Anniversario! Πρόκειται για το επετειακό μοντέλο για τη συμπλήρωση 90 χρόνων από την ίδρυση της εταιρείας, το οποίο θα παραχθεί σε μόλις 500 αντίτυπα.

Ο Iannone ενημέρωσε για το νέο του "παιχνίδι" μέσω μιας φωτογραφίας που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Στη φωτογραφία απεικονίζεται η τιμονόπλακα της μοτοσυκλέτας, η οποία είναι η 29η από τις 500 που θα βγουν στην παραγωγή. Και η επιλογή κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν καθώς το "29" είναι ο αριθμός που χρησιμοποιεί στους αγώνες ο Iannone.

Για την ιστορία, η Ducati Panigale 1299 S Anniversario κοστίζει στην Ιταλία €29.590.
sport24.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics