Breaking News
24 Ιανουαρίου 2017

 


Οι 9 ημέρες που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την πορεία των ομάδων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP του 2017.


Στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia, λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος του 2016, οι ομάδες είχαν την ευκαιρία να υποδεχθούν τους νέους τους αναβάτες, όσες από αυτές προχώρησαν σε αλλαγές στο ρόστερ τους και να πάρουν μια πρώτη γεύση για το που βρίσκονται σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Αυτά έγιναν λίγο πριν βγει το 2016.

Τα δεδομένα, οι πληροφορίες και οι παρατηρήσεις που συνέλεξαν από εκείνες τις επίσημες δοκιμές, αλλά κι από τις ιδιωτικές που ακολούθησαν πριν βγει η χρονιά, αποτελούν αντικείμενο ενδελεχούς μελέτης για μηχανικούς και τεχνικούς που εργάζονται πυρετωδώς ενόψει των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης που ξεκινούν στα τέλη Γενάρη.

Οι εννιά ημέρες που έχουν οι ομάδες στη διάθεσή τους για να προετοιμάσουν τις μοτοσυκλέτες τους ενόψει του Πρωταθλήματος που ξεκινά από την πίστα Losail του Κατάρ το 3ήμερο 24-26 Μαρτίου, θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό και την πορεία που θα έχουν στο νέο Πρωτάθλημα.

Ας δούμε αναλυτικά το πρόγραμμα των χειμερινών δοκιμών εξέλιξης και τις πίστες που θα τις φιλοξενήσουν.

Μαλαισία - Sepang: 30 Ιανουαρίου - 1 Φεβρουαρίου

Αυστραλία - Phillip Island: 15 - 17 Φεβρουαρίου

Κατάρ - Losail: 10 - 12 Μαρτίου

CAR AND DRIVER

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics