Breaking News
23 Απριλίου 2017

Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν οι Μπουλίος και Μπάρτζου στο μικτό διπλό U19 του διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον που διεξάγεται στο Σιδηρόκαστρο.  



Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν τελικά ο Μάριος Μπουλίος και η Παντελία Μπάρτζου στο μικτό διπλό U19 του διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον που διεξάγεται στο Σιδηρόκαστρο και συνδιοργάνωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Μπάντμιντον και ο Δήμος Σιντικής.

Οι Ελληνες διεθνείς βγήκαν νικητές από τον ελληνικό εμφύλιο με αντίπαλους τους Μιχάλη Παναγιώτου και Ελένη Μουτεβελίδου και μετά από ένα συναρπαστικό προημιτελικό επικράτησαν με 2-1.

Στα ημιτελικά κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν τους πανίσχυρους Τούρκους αθλητές Σονμέζ – Οζενγκούλ, που στη συνέχεια κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Το ελληνικό δίδυμο ήταν ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και διεξήχθησαν πολλά μεγάλα ράλι, αλλά στο τέλος οι Τούρκοι επικράτησαν με 2-0.

Αυτή ήταν και η μοναδική ελληνική παρουσία στο U19.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics