Breaking News
07 Σεπτεμβρίου 2016

Οι Τάσος Δούρος - Νότα Χελιώτου (BMW 1502 - 1975) τερμάτισαν πρώτοι στο 1ο Μαραθώνιο Ολυμπιακό Ράλι. Η συνοδηγός συμμετείχε για δεύτερη φορά σε regularity rally.


ShareTweet0 Σχόλια

Οι Τάσος Δούρος - Νότα Χελιώτου (BMW 1502 - 1975) τερμάτισαν πρώτοι στο 1ο Μαραθώνιο Ολυμπιακό Ράλι. Η συνοδηγός συμμετείχε για δεύτερη φορά σε regularity rally. 43 πληρώματα κλασσικών αυτοκινήτων ξεκίνησαν από την αφετηρία του Μαραθωνίου δρόμου και τερμάτισαν στη Νέα Μάκρη διανύοντας 63 χλμ. με πέντε δοκιμασίες.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

O αγώνας ακριβείας συνδιοργανώθηκε από την λέσχη Classic Microcars και την Κοινωφελή Οργάνωση Δήμου Μαραθώνος.Χορηγοί του αγώνα ήταν οι: Tikos Racing Hellas, Filo Filo, Ευρώπη Ασφαλιστική, Marathon Beach Resort.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics