Breaking News
18 Ιανουαρίου 2017

 

Γνωστοποιήθηκε πριν από λίγο, το κείμενο της απόφασης του Πρωτοδικείου, σύμφωνα με την οποία επικυρώνεται η συμφωνία εξυγίανσης της Μαρινόπουλος και η μεταβίβασή της στην Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης.


Η απόφαση χαρακτηρίζεται «πολύ καλή» από νομικούς κύκλους, δεδομένου ότι επί της ουσίας εγκρίνονται όλα σχεδόν τα σημεία των σχεδίων εξυγίανσης των Μαρινόπουλος, Ξυνός, Πειραϊκόν και Express M. αλλά και το βασικό σκεπτικό αυτών.

Η απόφαση
Η απόφαση φέρει ημερομηνία 16-1-2017 και πρόκειται να δημοσιευθεί στο Δελτίο Δικαστικών Δημοσιεύσεων στις 20-1-2017.
Ως εκ τούτου, οι νομικοί εκπρόσωποι των συμβαλλόμενων μερών βρίσκονται σε διαδικασία αντιμετώπισης του ζητήματος του χρόνου υποβολής και εκδίκασης των τριτανακοπών, καθώς και της διαλυτικής αίρεσης των συμφωνηθέντων που ενεργοποιείται αυτοδικαίως.
Ωστόσο, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στην υπόθεση, κυριαρχεί αισιοδοξία ότι θα βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος χειρισμού του ζητήματος και το εγχείρημα της εξυγίανσης της Μαρινόπουλος θα τελεσφορήσει.
Της Δανάης Αλεξάκη
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

i apofasi gia ti marinopoulos

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics