Breaking News
18 Ιανουαρίου 2017

 

Με βροχές, σποραδικές καταιγίδες σε θαλάσσια και παραθαλάσσια κυρίως τμήματα και χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά, κεντρικά ημιορεινά και περιοχές της βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο, θα κυλήσει ο καιρός και το επόμενο διήμερο.

Τοπικά τα φαινόμενα θα είναι κατά περιόδους έντονα. Βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Παρασκευή. Οι άνεμοι την Τετάρτη και την Πέμπτη στα βόρεια θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί με ένταση 6 με 8 μποφόρ, ενώ στις υπόλοιπες περιοχές από νότιες διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Την Παρασκευή, θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις και στα ανατολικά βόρειοι 4 με 6 μποφόρ. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή, ενώ παγετός θα σημειώνεται το βράδυ και νωρίς το πρωί σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Πιο αναλυτικά, την Τετάρτη:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, βροχές ή χιονόνερο και τοπικές χιονοπτώσεις κατά περιόδους πυκνές κυρίως στα δυτικά. Πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και θερμοκρασία από μείον 3 έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, βροχή ή χιονόνερο και στα ορεινά και ημιορεινά παροδικές χιονοπτώσεις. Ανατολικοί άνεμοι 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 2 έως 7 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα θαλάσσια και παραθαλάσσια και χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά, τοπικά έντονες. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ και θερμοκρασία από 0 έως 10 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, βροχές, σποραδικές καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 1 έως 11 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδες και θερμοκρασία ως 14 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και λίγες παροδικές βροχές. Νοτιάδες 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 8 έως 17 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές στα βόρεια, νοτιοανατολικοί άνεμοι 4 με 6 και στα βόρεια 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 17 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, βροχές, τοπικές καταιγίδες και στα ορεινά και βορειότερα ημιορεινά χιόνι. Ο υδράργυρος από μείον 1 έως 12 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, νότιοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics