Breaking News
20 Ιανουαρίου 2017

 

Βελτίωση του καιρού αναμένεται από την Παρασκευή και το Σάββατο σε ολόκληρη τη χώρα, με τοπικές μόνο βροχές κυρίως στα ανατολικά και νότια και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά.

Την Κυριακή, ο καιρός θα είναι καλός με λίγα μόνο σύννεφα. Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν, στα δυτικά από ανατολικές διευθύνσεις και στα ανατολικά βόρειοι με εντάσεις 5 ως 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το Σάββατο. Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή και μικρή άνοδο το Σάββατο, ενώ παγετός θα σημειώνεται το βράδυ και νωρίς το πρωί σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Πιο αναλυτικά, την Παρασκευή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές βροχές και στα ορεινά πρόσκαιρες χιονοπτώσεις με βελτίωση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία από μείον 3 έως 7 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, χιονόνερο και στα ορεινά χιόνι με σταδιακή βελτίωση. Βόρειοι άνεμοι 3 με 4 μποφόρ και το θερμόμετρο από 1 έως 7 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, παροδικές βροχές στα θαλάσσια και παραθαλάσσια, χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά και βόρεια ημιορεινά με βαθμιαία βελτίωση. Η θερμοκρασία από 0 έως 13 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, παροδική συννεφιά με λίγες βροχές ή χιόνια στα ορεινά ως το μεσημέρι. Ο υδράργυρος από 0 έως 14 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι και θερμοκρασία ως 13 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος με τοπικές νεφώσεις και παροδικές βροχές. Βοριάδες 5 με 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 6 έως 14 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα βόρεια πρόσκαιρα 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές, στα ορεινά και βορειότερα ημιορεινά πρόσκαιρη χιονόπτωση και βελτίωση το απόγευμα. Ο υδράργυρος από 0 έως 11 βαθμούς.

Στην Αττική, ήλιος με τοπική συννεφιά και πιθανότητα βροχής. Βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

alphatv

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics