Breaking News
20 Ιανουαρίου 2017

 

Κριός
Δυναμώνει επαγγελματικούς και προσωπικούς δεσμούς η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία ήδη από χτες λειτουργεί, και φέρνει σχετικά διακριτικές αλλά καλές εξελίξεις σε επαγγελματικά, σχέσεις και οικονομικά.

Ίσως κιόλας γίνονται παρασκηνιακές επαφές. Κατά τ’ άλλα η μέρα είναι κάπως εσωστρεφής, λόγω της Σελήνης απ’ το μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού.

Ταύρος
 20/01/2017
Ταύρος
Η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα δυναμώνει τους δεσμούς με φίλους, γνωστούς ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, ακόμα και με άτομα απ’ το εξωτερικό ή με κάποιους δασκάλους. Ήδη από χτες λειτουργεί, ενώ ευνοεί επίσης και θέματα σπουδών και νομικών. Μια κοινωνική μέρα η σημερινή, καλή για συναντήσεις και για ρομαντικά ραντεβού.
Δίδυμοι
1020/01/2017
Δίδυμοι
Μια καλή όψη σχηματίζεται σήμερα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το οποίο ενισχύει επαγγελματικούς και ερωτικούς δεσμούς, ενώ ήδη από χτες λειτουργεί. Πιθανόν να αναγνωρίζεται περισσότερο η αξία σας. Η μέρα σήμερα θα είναι γενικά παραγωγική, καλή για τα εργασιακά σας, ενώ θα τακτοποιήσετε διάφορες δουλειές. Έμφαση και σε θέματα υγείας και διατροφής.


Καρκίνος
 20/01/2017
Καρκίνος
Ωραία η όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, κάνει τις σχέσεις πιο ουσιαστικές, ήδη από χτες που λειτουργεί, ενώ ενισχύει και τις συνεργασίες. Επίσης ενισχύει δεσμούς με δασκάλους. Εύνοια σε θέματα νομικά. Ερωτική και αρκετά ρομαντική η σημερινή μέρα, ευνοεί τις εξόδους και δίνει ευκαιρίες για φλερτ, αλλά και για δημιουργία.
Λέων
 20/01/2017
Λέων
Σχηματίζεται μια θετική όψη σήμερα, το εξάγωνο Αφροδίτης-Πλούτωνα, το οποίο προσφέρει μια τόνωση οικονομική κι εργασιακή, ενώ ήδη από χτες λειτουργεί. Ενισχύει όμως και τους ερωτικούς δεσμούς και κάνει τα συναισθήματα πιο ικανοποιητικά και βαθιά. Κάπως πιο εσωστρεφής γενικά η σημερινή μέρα, ενώ ασχολείστε περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια.
Παρθένος
20/01/2017
Παρθένος
Θετική για τις σχέσεις, τις συνεργασίες και τα ερωτικά η όψη εξαγώνου Αφροδίτης-Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, η οποία ήδη από χτες δυναμώνει τους δεσμούς και τις συνεργασίες. Τονώνει επίσης την δημιουργικότητά σας. Θα είναι παράλληλα επικοινωνιακή η σημερινή μέρα, με επαφές, συζητήσεις, μάθηση αλλά και με μετακινήσεις και βόλτες.

Ζυγός
 20/01/2017
Ζυγός
Ενισχύει την ψυχολογία σας και τους εργασιακούς και προσωπικούς δεσμούς η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα, η οποία ήδη λειτουργεί από χτες, ενώ βοηθά και τα επαγγελματικά σας, όπως και θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Παράλληλα, σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στα οικονομικά σας, μια μέρα γόνιμη για τα έσοδα και τα εργασιακά.


Σκορπιός
 20/01/2017
Σκορπιός
Κάνει πιο βαθιά και ουσιαστική την επικοινωνία η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, ενώ ήδη από χτες λειτουργεί, μια επιρροή που δυναμώνει τους ερωτικούς δεσμούς αλλά και τις σχέσεις σας με συνεργάτες και συγγενείς. Η Σελήνη σήμερα διατρέχει το ζώδιό σας και θα είναι μια μέρα δραστήρια αλλά και ρομαντική. Πάρτε πρωτοβουλίες.
Τοξότης
 20/01/2017
Τοξότης
Τόνωση οικονομική προσφέρει η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, ενώ ήδη λειτουργεί από χτες. Μια επιρροή που επίσης ενισχύει τους οικογενειακούς δεσμούς, ενώ προσφέρει και αίσθημα αρμονίας και ασφάλειας. Επίσης σήμερα είναι πιθανό να κλείσετε κάποια θέματα, ενώ γενικά θα είναι κάπως πιο εσωστρεφής μέρα, ίσως με ανάγκη απομόνωσης.

Αιγόκερως
 20/01/2017
Αιγόκερως
Άμεσα σας ευεργετεί η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, προσφέροντας ενίσχυση προσωπική και οικονομική, ενώ ήδη λειτουργεί από χτες. Πιθανόν να κάνετε κάποιες καλές επαφές, συζητήσεις και συμφωνίες. Ευνοεί τα ξεκινήματα και τις πρωτοβουλίες. Παράλληλα, θα είναι μέρα με συναντήσεις με φίλους και γνωστούς, και με ενασχόληση με το διαδίκτυο.
Υδροχόος
 20/01/2017
Υδροχόος
Ευεργετική για τα έσοδά σας είναι η θετική όψη Αφροδίτης-Πλούτωνα που σχηματίζεται σήμερα, η οποία ήδη από χτες μπορεί να φέρνει μια τονωτική ένεση οικονομική αλλά και ψυχολογική. Ωραίες αγορές, καλές πωλήσεις. Παράλληλα σήμερα η Σελήνη δίνει έμφαση στα επαγγελματικά σας και είναι καλή μέρα για να προωθήσετε τον εαυτό σας.

Ιχθύες
 20/01/2017
Ιχθύες
Η Αφροδίτη που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει σήμερα θετική όψη με τον ισχυρό Πλούτωνα, η οποία ήδη από χτες δυναμώνει φιλικούς, ερωτικούς και συγγενικούς δεσμούς και συνεργασίες ή σχέσεις με ομάδες. Προσφέρει περισσότερη ικανοποίηση συναισθηματική. Τόνωση οικονομική. Παράλληλα, θα είναι μια ρομαντική και καλλιτεχνική μέρα. Έμφαση σε ταξίδια, σπουδές, νομικά.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics