Breaking News
21 Ιανουαρίου 2017

 

Η ΟΧΕ απέστειλε σε όλα τα σωματεία της Handball Premier και της Α1 Γυναικών οδηγίες σχετικά με την νέα διαδικασία ανάδειξης των κορυφαίων αθλητών και αθλητριών κάθε αγωνιστικής.  



   

Αλλαγή του συστήματος αξιολόγησης των MVP

Κάθε σωματείο με μέριμνα του προπονητικού τιμ θα πρέπει να αποστέλλει στοιχεία για επεξεργασία και ανάλυση μέχρι και 48 ώρες μετά την λήξη του αγώνα στο τεχνικό επιτελείο της Ομοσπονδίας.

Σε στατιστικό φύλλο θα αναγράφονται:

Για τους επιθετικούς: Οι επιτυχημένες και αποτυχημένες προσπάθειες στα σουτ, τους αιφνιδιασμούς, τα πέναλτι και τα λάθη.

Για τους αμυντικούς: Τα κλεψίματα, τα μπλοκ, τα φάουλ, οι δίλεπτες και οι κόκκινες.

Για τους τερματοφύλακες: Οι αποκρούσεις, οι αιφνιδιασμοί, τα πέναλτι και οι λάθος πάσες.

Από την επεξεργασία του στατιστικού φύλλου αγώνα θα προκύπτουν ο πολυτιμότερος επιθετικός, ο πολυτιμότερος αμυντικός, ο πολυτιμότερος τερματοφύλακας, η καλύτερη επτάδα (ανά θέση) και από όλους αυτούς θα αναδεικνύεται ο MVP κάθε αγωνιστικής.

Η διαδικασία θα λειτουργήσει πιλοτικά τις δύο επόμενες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων και στην συνέχεια μετά και τις διορθώσεις (αν και όπου χρειαστούν) θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της περιόδου.

gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics