Breaking News
21 Ιανουαρίου 2017

 

Κριός

Το Σαββατοκύριακο ξεκινά με μια εσωστρέφεια, λόγω της Σελήνης απ’ το μυστικοπαθές ζώδιο του Σκορπιού για το Σάββατο, όμως θα είναι και μια μέρα ερωτική, με βαθύτερη συναισθηματική επαφή με τον σύντροφό σας. Πιο περιπετειώδης κι εξωστρεφής η Κυριακή, ιδανική για ταξίδια, καλή επίσης και για διάβασμα και συγγραφή.


21/01/2017
Ταύρος

Κοινωνικά ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να δίνει την ευκαιρία για ωραίες συναντήσεις και γνωριμίες, ενώ ευνοούνται οι πρωτοβουλίες για τις σχέσεις αλλά και για ομαδικές δραστηριότητες. Η Κυριακή αναμένεται πιο εσωστρεφής, με ανάγκη για ενδοσκόπηση και έρευνα. Πιθανό να σας απασχολήσουν κάποια οικονομικά θέματα. Αποφύγετε ίντριγκες και περιπλοκές.

21/01/2017
Δίδυμοι

Με διάφορες δουλειές φαίνεται να ξεκινά το Σαββατοκύριακο, ίσως με τακτοποίηση, καθάρισμα και νοικοκυριό για το Σάββατο, ενώ ασχολείστε και με θέματα διατροφής και υγείας. Καλή μέρα για τα επαγγελματικά. Κοινωνική η Κυριακή, θα δώσει την ευκαιρία για συναντήσεις, γνωριμίες κι ωραίο socializing γενικά, σε μια μέρα σχετικά πιο αρμονική.

21/01/2017
Καρκίνος

Ωραία ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να δίνει την ευκαιρία για ευχάριστες δραστηριότητες, παιχνίδι, σπορ αλλά και εξόδους και φλερτ, ενώ είναι καλή μέρα για να πάρετε ερωτικές πρωτοβουλίες. Την Κυριακή είναι πιθανό να σας βγει μια μανία τακτοποίησης και καθαριότητας, καλή μέρα για νοικοκυριό. Ενασχόληση με υγεία και διατροφή.


21/01/2017
Λέων

Σχετικά πιο ήσυχα αλλά με καλή ψυχολογία ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να δίνει μεγαλύτερη ανάγκη να κάτσετε σπίτι και να ασχοληθείτε με τον χώρο σας και με την οικογένειά σας. Η Κυριακή θα είναι πιο εξωστρεφής αλλά και δημιουργική, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να βγείτε, να διασκεδάσετε, να παίξετε και να φλερτάρετε.
Παρθένος

21/01/2017
Παρθένος

Επικοινωνιακά ξεκινά το Σαββατοκύριακο, όπου το Σάββατο είναι πιθανές βόλτες, συναντήσεις, γνωριμίες και πολλή κουβεντούλα. Ευκαιρία επίσης για διάβασμα, γράψιμο, πληροφόρηση, ίσως και κάποια μαθήματα ή σεμινάρια. Η Κυριακή αναμένεται πιο ήσυχη, με τη Σελήνη να δίνει έμφαση στο σπίτι και την οικογένεια κυρίως. Βγαίνει μια νοσταλγία στην επιφάνεια.

21/01/2017
Ζυγός

Ωραία ψώνια είναι πιθανό να κάνετε το Σάββατο, ενώ σ’ αυτό βοηθά και η καλή θέση της Αφροδίτης απ’ τους Ιχθύς που βελτιώνει την αισθητική. Μια μέρα που απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή και τις αισθήσεις. Η Κυριακή θα είναι επικοινωνιακή, με διάφορες συναντήσεις, γνωριμίες, βόλτες, ίσως και κάποια εκδρομή. Διάβασμα, γράψιμο, κουβεντούλα.


21/01/2017
Σκορπιός

Η Σελήνη διατρέχει το ζώδιό σας το Σάββατο, κι έτσι το διήμερο ξεκινά δραστήρια κι εξωστρεφώς, με αυξημένη ζωτικότητα, όρεξη και δημιουργικότητα. Καλή μέρα για να ξεκινήσετε πράγματα, να πάρετε αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Πιο ήσυχη αλλά και απολαυστική η Κυριακή, θα ευχαριστηθείτε το καλό φαγητό, τη μουσική, το αίσθημα ασφάλειας.

21/01/2017
Τοξότης

Με μια ανάγκη για απομόνωση και φυγή ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να δίνει την ευκαιρία να ησυχάσετε, να κοιμηθείτε περισσότερο, να διαλογιστείτε ή να ασχοληθείτε με την τέχνη. Την Κυριακή η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και θα είναι εξωστρεφής και δραστήρια μέρα, με πιθανές πρωτοβουλίες και ξεκινήματα.

21/01/2017
Αιγόκερως

Την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς δίνει το Σάββατο, μια κοινωνική μέρα γενικά, με πιθανή επίσης δραστηριοποίηση σε ομάδες και συλλόγους. Ενασχόληση με το διαδίκτυο και τα social media. Η Κυριακή αναμένεται πιο εσωστρεφής, με μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και περισσότερο ύπνο. Καλή μέρα για ό,τι πνευματικό, καλλιτεχνικό και φιλανθρωπικό.

21/01/2017
Υδροχόος

Αναδεικνύεστε περισσότερο κοινωνικά κι επαγγελματικά το Σάββατο, μια καλή μέρα, τόσο για τα επαγγελματικά και τη δημόσια εικόνα σας, όσο και για τα οικονομικά. Πιθανές παραπάνω υποχρεώσεις, όμως εύκολα τις τακτοποιείτε. Η Κυριακή θα είναι αφιερωμένη στους φίλους και σε ομαδικές δραστηριότητες, όπως επίσης και στην διαδικτυακή σας ζωή.


21/01/2017
Ιχθύες

Όμορφα κι αισιόδοξα ξεκινά το Σαββατοκύριακο, με το Σάββατο να δίνει την ευκαιρία για ωραία ταξίδια και περιπέτειες, ενώ άλλοι μπορεί να ασχοληθείτε με το διάβασμα και τη συγγραφή. Την Κυριακή είναι πιθανό να παρουσιαστούν διάφορες υποχρεώσεις. Μια μέρα στην οποία θα φανείτε περισσότερο κοινωνικά κι επαγγελματικά. Οργάνωση της ζωής σας.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics