Breaking News
18 Φεβρουαρίου 2017

 

    18/02/2017
    Κριός

    Η είσοδος του Ήλιου στους Ιχθύς σας βάζει σε μια περίοδο ενός μήνα πιο “φευγάτη”, με μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση, φυγή, ησυχία και περισσότερο ύπνο. Πιο εσωστρεφής εποχή, κάνετε διάφορους απολογισμούς και κλείνετε κύκλους, ώστε απ’ τη περίοδο των γενεθλίων σας να ανοίξει ένας καινούργιος. Το υποσυνείδητό σας φωτίζεται.

     

    18/02/2017
    Ταύρος

    Αλλάζει ζώδιο σήμερα ο Ήλιος και ξεκινά ένας μήνας όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται κυρίως στους φίλους, σε ομαδικές δραστηριότητες, σε συλλόγους και σε ό,τι συνδικαλιστικό. Κοινωνική εποχή, ενώ θ’ ασχοληθείτε περισσότερο και με το διαδίκτυο και τα social media. Εποχή επίσης που κάνετε σχέδια για το μέλλον.
     

    18/02/2017
    Δίδυμοι

    Με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου μπαίνετε σε έναν αστρολογικό μήνα όπου η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στα επαγγελματικά. Πιθανές επαφές με άτομα εξουσίας. Η παρουσία σας θα γίνει πιο αισθητή στο κοινό, θα φανείτε περισσότερο κοινωνικά, γι’ αυτό θα χρειαστεί να δείξετε σοβαρότητα. Πιθανές παραπάνω υποχρεώσεις στο διάστημα αυτό.


     

    18/02/2017
    Καρκίνος

    Αισιόδοξος και σχετικά πιο άνετος ο αστρολογικός μήνας που ξεκινά σήμερα με την είσοδο του Ήλιου στους Ιχθύς, μια περίοδος που ανεβαίνει η ζωτικότητα και η λάμψη σας. Η εστίαση της προσοχής μεταφέρεται σε θέματα εκπαίδευσης, συγγραφής, διδασκαλίας, φιλοσοφίας, πνευματικότητας, νομικών, ταξιδιών. Ο Ήλιος ρίχνει φως στο πιο είναι το νόημα της ζωής.

    18/02/2017
    Λέων

    Σήμερα αλλάζει ζώδιο ο κυβερνήτης σας, Ήλιος, και σας βάζει σε έναν μήνα πιο εσωστρεφή και ψυχαναλυτικό. Καλή περίοδος για έρευνα κι εσωτερισμό. Επίσης στο διάστημα αυτό η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται αρκετά σε θέματα οικονομικά, όπως σε δάνεια, επενδύσεις, ασφάλειες, εφορία, χορηγίες, διατροφή, συντάξεις, ή στα οικονομικά του συντρόφου.

    18/02/2017
    Παρθένος

    Ξεκινά ένας κοινωνικός μήνας με την αλλαγή ζωδίου του Ήλιου, στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στους άλλους, στον σύντροφο, τους συνεργάτες, τους καλούς φίλους, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για γνωριμίες και socializing. Πιο αρμονική εποχή, ενώ εστιάζεστε και στο πώς θα κρατάτε καλύτερες ισορροπίες στις σχέσεις.

    18/02/2017
    Ζυγός

    Ο Ήλιος σήμερα αλλάζει ζώδιο και ξεκινά ένας μήνας παραγωγικός για εσάς, στον οποίο η εστίαση της προσοχής σας θα βρίσκεται περισσότερο στην εργασία και σε καθημερινές δουλειές, στο νοικοκυριό, την καθαριότητα και την τάξη. Επίσης θα εστιάσετε σε θέματα υγείας, διατροφής και fitness. Έμφαση και στα κατοικίδια, τα οποία θα χαρείτε.

    18/02/2017
    Σκορπιός

    Ερωτικός, δημιουργικός και πιο ανέμελος ο μήνας που ξεκινά σήμερα με την αλλαγή ζωδίου του Ηλίου, μια εποχή με ευκαιρίες για φλερτ, διασκέδαση, θέαμα, παιχνίδι, σπορ κι εκδρομές. Πιθανόν στο διάστημα αυτό να έχετε περισσότερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Αυξημένη ζωτικότητα, λάμψη κι αυτοπεποίθηση. Εστίαση σε θέματα παιδιών.

     

    18/02/2017
    Τοξότης

    Αν και το ζώδιό σας είναι περιπετειώδες, τώρα που ο Ήλιος εισέρχεται στους Ιχθύς, μπαίνετε σε έναν μήνα σχετικά πιο ήσυχο, όπου θα έχετε περισσότερη ανάγκη να κάτσετε σπίτι και να απολαύσετε το χώρο και την οικογένειά σας. Έμφαση θα δοθεί σε ζητήματα ακινήτων. Επίσης εστιάζεστε περισσότερο στο παρελθόν και στα συναισθήματά σας.

     

    18/02/2017
    Αιγόκερως

    Η αλλαγή ζωδίου του Ηλίου σας βάζει σε έναν μήνα επικοινωνιακό και ζωντανό, με πολλές συναντήσεις, γνωριμίες, συζητήσεις, ενώ ο νους σας θα είναι πιο δημιουργικός και με περισσότερες ιδέες. Εποχή επίσης με έμφαση στη μάθηση, σε σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα, εξετάσεις. Πολλές μετακινήσεις και βόλτες. Έμφαση και στις σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

    18/02/2017
    Υδροχόος

    Φεύγει ο λαμπρός Ήλιος απ’ το ζώδιό σας, ενώ τώρα που περνά στο επόμενο ζώδιο θα δώσει έμφαση σε θέματα οικονομικά για ένα μήνα, σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις κλπ. Η δημιουργικότητά σας πιθανόν να αυξήσει τα κέρδη. Θα είναι μια περίοδος πιο ήρεμη και θα απολαύσετε περισσότερο τη ζωή, τις αισθήσεις, το αίσθημα ασφάλειας.
     

    18/02/2017
    Ιχθύες

    Στο ζώδιό σας μπήκε μόλις ο ζωοδότης Ήλιος και ξεκινά ένας μήνας εξωστρεφής και δραστήριος, με πιθανά ξεκινήματα και αποφάσεις. Η αυτοπεποίθηση, η ζωτικότητα, η λάμψη και η δημιουργικότητά σας ανεβαίνουν. Είστε στο επίκεντρο του κοινωνικού σας κύκλου. Παίρνει μια νέα κατεύθυνση η ζωή σας τώρα που ξεκινά η νέα σας αστρολογική χρονιά.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics