Breaking News
20 Φεβρουαρίου 2017

 

20/02/2017
Κριός


Άνετη και πιο αισιόδοξη η σημερινή μέρα, ενώ το θετικό τρίγωνο Σελήνης-Ουρανού φέρνει και μικρές ευχάριστες εκπλήξεις ή άλλες καλές εξελίξεις και ανοίγματα. Μέρα γνώσεων επίσης – ανοίγει ο νους σας. Έμφαση σε ταξίδια κι επαφές με το εξωτερικό. Μόνο το βράδυ είναι λίγο πιεστικό, με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου να προκαλεί ένα αίσθημα ματαιότητας.

Ταύρος
20/02/2017
Ταύρος
Έμφαση κυρίως σε οικονομικά θέματα δίνει η Σελήνη σήμερα, ενώ η θετική της όψη με τον Ουρανό ίσως φέρει και μια απρόσμενη ενίσχυση, ή άλλες καλές απρόσμενες εξελίξεις σε ζητήματα κυρίως δανείων, επενδύσεων, χορηγιών κλπ. Το βράδυ όμως, η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου βαραίνει την ψυχολογία, αλλά σας βάζει σε διάθεση ενδοσκόπησης.
Δίδυμοι
20/02/2017
Δίδυμοι
Κοινωνική η σημερινή μέρα, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού φέρνει κι ευχάριστες απρόσμενες συναντήσεις και γνωριμίες. Καλή μέρα για δικτύωση. Θετικό και πιο αρμονικό το μεγαλύτερο μέρος της μέρας, αλλά το βράδυ, η συνάντηση της Σελήνης με τον αυστηρό Κρόνο προκαλεί κάποιες δύστροπες ή απορριπτικές συμπεριφορές, ή ένα αίσθημα μοναξιάς.
Καρκίνος
20/02/2017
Καρκίνος
Δουλειά και χαρά σήμερα, μια μέρα παραγωγική, στην οποία θα τακτοποιήσετε αρκετές εργασίες, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στη καθημερινότητα και στο νοικοκυριό σας. Η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού δε, φέρνει και κάποιες απρόσμενες καλές εξελίξεις στα επαγγελματικά. Το βράδυ προσέξτε τις σκληρές κριτικές, αλλά και τη διατροφή σας.

Λέων
20/02/2017
Λέων
Αισιόδοξη και πιθανόν πιο ανέμελη η σημερινή μέρα, ίσως να έχετε και περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού φέρνει ευχάριστες εξελίξεις κι εκπλήξεις στα ερωτικά αλλά και σε θέματα σπουδών. Ωστόσο το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου είναι πιθανό να προκαλέσει δύστροπες συμπεριφορές.
Παρθένος
20/02/2017
Παρθένος
Κυρίως σε θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων δίνει σήμερα έμφαση η Σελήνη, ενώ το θετικό της τρίγωνο με τον Ουρανό φέρνει καλές εξελίξεις, ακόμα και σε ζητήματα οικονομικά, όπου μπορεί να δεχτείτε απρόσμενη ενίσχυση. Ωστόσο το βράδυ προσέξτε σκληρές συμπεριφορές και κριτική, με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου να προκαλεί και ψυχολογική πίεση.


Ζυγός
20/02/2017
Ζυγός
Επικοινωνιακή και ζωηρή μέρα, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού φέρνει απρόσμενες ευχάριστες συναντήσεις, γνωριμίες ή τηλέφωνα και μηνύματα. Μια μέρα επίσης με πληροφόρηση, μάθηση, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα. Μετακινήσεις ή κάποιο ταξιδάκι. Το βράδυ, η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου ίσως φέρει κάποια σκληρά λόγια, ενώ θα πρέπει να προσέξετε τις απαισιόδοξες σκέψεις.


Σκορπιός
20/02/2017
Σκορπιός
Τον οικονομικό σας τομέα κυρίως τονίζει σήμερα η Σελήνη, ενώ η θετική της όψη με τον απρόβλεπτο Ουρανό ίσως φέρει απρόσμενα έσοδα, αλλά και καλές εξελίξεις στα εργασιακά. Πιθανές ωραίες αγορές που σας ενθουσιάζουν. Το βράδυ όμως, η σύνοδος Σελήνης-Κρόνου φέρνει κάποιες πιέσεις οικονομικές ή ψυχολογικές, αλλά και αίσθημα ανασφάλειας.

Τοξότης
20/02/2017
Τοξότης
Το ζώδιό σας διατρέχει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα δραστήρια κι εξωστρεφής, καλή για ξεκινήματα, αποφάσεις και πρωτοβουλίες. Η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού φέρνει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις, αλλά και εκπλήρωση κάποιων θέλω σας. Το βράδυ όμως, η Σελήνη συναντά τον Κρόνο και σας σοβαρεύει, ενώ φέρνει ευθύνες και πιέσεις ή περιορισμούς.

Αιγόκερως
20/02/2017
Αιγόκερως
Μπορείτε να κλείσετε κάποια θέματα ή κύκλους σήμερα, ενώ η θετική όψη Σελήνης-Ουρανού σας βοηθά προς αυτή τη κατεύθυνση και φέρνει μια απελευθέρωση ψυχική. Μέρα απολογισμών. Μεγαλύτερη ανάγκη για απομόνωση και ύπνο. Το βράδυ ωστόσο αναμένεται να πιεστείτε ψυχολογικά με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου, που είναι πιθανό να βγάλει φοβίες ή ενοχές.


Υδροχόος
20/02/2017
Υδροχόος
Ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς σήμερα, με τη Σελήνη να τονίζει τον τομέα της φιλίας και της δικτύωσης, ενώ η θετική της όψη με τον Ουρανό φέρνει απρόσμενες κι ευχάριστες συναντήσεις ή μηνύματα και τηλέφωνα. Καλή μέρα για ομαδικές δραστηριότητες. Το βράδυ όμως, λόγω της συνόδου Σελήνης-Κρόνου, ίσως παρουσιαστούν δύστροπες συμπεριφορές.
Ιχθύες
20/02/2017
Ιχθύες
Στα επαγγελματικά σας κυρίως δίνει έμφαση η Σελήνη σήμερα, αλλά και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή. Η θετική της όψη με τον Ουρανό φέρνει καλές εξελίξεις, αλλά και απρόσμενα έσοδα. Αυξημένες υποχρεώσεις, ειδικά το βράδυ, με τη σύνοδο Σελήνης-Κρόνου επίσης να προκαλεί και κάποιες σκληρές συμπεριφορές και κριτικές.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics