Breaking News
20 Μαρτίου 2017

Με αραιές νεφώσεις αλλά και ηλιοφάνεια θα κυλήσει ο καιρός και τη Δευτέρα σε ολόκληρη τη χώρα.

Την Τρίτη όμως, στα δυτικά και νότια οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Την Τετάρτη, σποραδικές βροχές αναμένονται στα κεντρικά και νότια, όπως και στα βόρεια ηπειρωτικά τις μεσημεριανές ώρες.

Οι άνεμοι τη Δευτέρα θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις με ένταση 3 με 5 και στα νότια πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ, ενώ την Τρίτη θα γίνουν νοτιάδες. Τέλος, την Τετάρτη θα στραφούν σε ανατολικών διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία το επόμενο τριήμερο δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Πιο αναλυτικά, τη Δευτέρα:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, αραιές νεφώσεις και θερμοκρασία από 4 έως 21 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με αραιές νεφώσεις. Ασθενείς άνεμοι και το θερμόμετρο από 7 έως 20 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, καλοκαιρία με λίγα σύννεφα και θερμοκρασία από 4 έως 20 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, γενικά αίθριος καιρός και ο υδράργυρος από 3 έως 21 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, ήλιος και θερμοκρασία έως 19 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, καλός καιρός. Δυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 9 έως 20 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, αραιή συννεφιά, άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία έως 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις. Ο υδράργυρος από 5 έως 22 βαθμούς.

Στην Αττική, καλός καιρός με πρόσκαιρη συννεφιά. Εξασθενημένοι άνεμοι και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

alphagr.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics