Breaking News
22 Απριλίου 2017

Δράμα πλήττει την ιταλική ποδηλασία, καθώς ο Μικέλε Σκαρπόνι σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την ώρα που προπονούνταν στο Φιλοτράνο.


Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ρενάτο Ντι Ρόκο, Ο Σκαρπόνι χτυπήθηκε από ένα φορτηγό Fiat Iveco, του οποίου ο οδηγός, ένας ντόπιος 57χρονος, δεν παραχώρησε προτεραιότητα στον ποδηλάτη.

EURONEWS
Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μικέλε Σκαρπόνι
Ο Σκαρπόνι, που χθες είχε τερματίσει τέταρτος στον «Γύρο των Άλπεων» έχοντας νικήσει στο πρώτο ετάπ, ήταν γεννημένος στις 25 Σεπτεμβρίου 1979 στο Γιέσι και το παρατσούκλι του ήταν «ο αετός του Φιλοτράνο», για τις ικανότητές του ως ορειβάτης.
Επαγγελματίας από το 2002, είχε κερδίσει το 2009 τον αγώνα «Tirreno-Adriatico» και το 2011 και το «Γύρο της Ιταλίας», μετά την τιμωρία για ντόπνιγκ του Ισπανού Αλμπέρτο Κονταδόρ.
naftemporiki.gr Κακοκαιρία αναμένεται για το Σάββατο στη νότια Ελλάδα, με χαμηλές θερμοκρασίες, σποραδικές βροχές και καταιγίδες στη νότια χώρα και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά. Από την Κυριακή όμως ο καιρός θα βελτιωθεί και θα είναι γενικά καλός σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα με λίγες βροχές στα βορειοανατολικά και τη Δευτέρα στα ηπειρωτικά ορεινά τις απογευματινές ώρες.

Οι άνεμοι το επόμενο τριήμερο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο ως 7 μποφόρ.

Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση το Σάββατο και άνοδο την Κυριακή.

Πιο αναλυτικά, το Σάββατο:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με πιθανές βροχές και πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα δυτικά ορεινά. Η θερμοκρασία από 0 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με παροδική συννεφιά. Βορειοδυτικοί άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και το θερμόμετρο από 5 έως 15 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τις μεσημεριανές ώρες συννεφιά με τοπικές βροχές και λίγα χιόνια στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 2 έως 16 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές βροχές, χιόνι στα ορεινά και σποραδικές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 2 έως 16 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πρόσκαιρες βροχές ή καταιγίδα και θερμοκρασία έως 15 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, σποραδικές βροχές και καταιγίδες με εξασθένηση το βράδυ. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 10 έως 16 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές και στα νότια σποραδικές καταιγίδες. Άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 18 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα νότια και λίγα χιόνια στα ορεινά. Ο υδράργυρος από 4 έως 16 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές με βελτίωση το απόγευμα. Άνεμοι βόρειων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics