Breaking News
20 Μαΐου 2017

Ακόμη ένα έντονο τριήμερο γεμάτο δυνατές ιστιοπλοϊκές μονομαχίες ξεκίνησε στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, ο οποίος φιλοξενεί τον πρώτο σταθμό του Hellenic Match Racing Tour 2017. Η πρώτη ημέρα των αγώνων περιελάμβανε τη φάση των προκριματικών .



Ακόμη ένα έντονο τριήμερο γεμάτο δυνατές ιστιοπλοϊκές μονομαχίες ξεκίνησε χθες (19/5) στο Ναυτικό Όμιλο Βουλιαγμένης, ο οποίος φιλοξενεί τον πρώτο σταθμό του Hellenic Match Racing Tour 2017. Η αφρόκρεμα της ελληνικής ιστιοπλοΐας έλαβε για άλλη μια φορά τις αγωνιστικές της θέσεις με στόχο τη διάκριση στην πρώτη στάση του θεσμού στοχεύοντας σε ένα καλό ξεκίνημα.

Οι καιρικές συνθήκες ιδανικές για δυνατές μονομαχίες με αρκετά δυνατό αέρα που μπορεί μεν να ζόρισε λίγο τους αθλητές αλλά προσέφερε πλούσιο θέαμα σε όσους τυχερούς παρακολούθησαν τους αγώνες από κοντά. Όλες οι ομάδες αποτελούνται από έμπειρους ιστιοπλόους με παγκόσμιες και πανευρωπαϊκές διακρίσεις αλλά και ολυμπιακές συμμετοχές, κάτι που καθιστά τον ανταγωνισμό έντονο και τις μονομαχίες αρκετά αμφίρροπες.

Η πρώτη ημέρα των αγώνων περιελάμβανε τη φάση των προκριματικών, όπου όλες οι ομάδες διασταυρώνουν τα ξίφη τους με όλους τους αντιπάλους, με στόχο κάθε φορά την νίκη και τη συγκομιδή όσο το δυνατό περισσότερων βαθμών που θα τους οδηγήσει ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Δυνατό ξεκίνημα με 4 νίκες σε ισάριθμους αγώνες για την τρεις φορές πρωταθλήτρια του θεσμού, NESPRESSO VMG Τeam, του χάλκινου Ολυμπιονίκη στο Ρίο Παναγιώτη Μάντη. Με 3 νίκες σε 4 αγώνες ξεκίνησε επίσης πολύ δυνατά και η πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα η ομάδα SailingTeam 78 του Παναγιώτη Καμπουρίδη που ισοβαθμεί στην δεύτερη θέση μέχρι στιγμής με την έμπειρη ομάδα ER-LAC team του Θοδωρή Τσουλφά.

Λιγότερο καλό ξεκίνημα είχε η ομάδα του Βαγγέλη Χειμώνα, Rebuild Construction, η περυσινή 2η φιναλίστ του θεσμού, με 2 νίκες σε 4 αγώνες σε αυτήν την πρώτη ημέρα των αγώνων, η οποία θα πρέπει να βάλει τα δυνατά της τις επόμενες δύο ημέρες για να ανέβει στην γενική κατάταξη. Τέλος, άλλες δύο πρωτοεμφανιζόμενες ομάδες στον θεσμό, οι J mania e-dreams network του Γεώργιου Παναγιωτίδη και Έρυτος του Κωνσταντίνου Μάνθου θα πρέπει να τα δώσουν όλα τις επόμενες ημέρες για να ανέβουν βαθμολογικά απέναντι σε τόσο αξιόλογους αντιπάλους.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση το Σαββατοκύριακο και θα κορυφωθούν την Κυριακή με τη διεξαγωγή των ημιτελικών και του τελικού για την ανάδειξη του νικητή του πρώτου σταθμού του Hellenic Match Racing Tour 2017.

Το Hellenic Match Racing Tour είναι μια διοργάνωση της ICARUS Sports υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του ΕΟΤ. Η διοργάνωση σκοπεύει στην ανάδειξη των Ελλήνων αθλητών και στην προώθηση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, καθώς και στη διεθνή τουριστική προβολή της χώρας μας μέσω της συνεργασίας της διοργανώτριας εταιρείας ICARUS Sports με τηλεοπτικά δίκτυα του εξωτερικού.
sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics