Breaking News
21 Μαΐου 2017

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού την Κυριακή με βροχές και καταιγίδες κατά περιόδους σε αρκετές περιοχές κυρίως της ηπειρωτικής χώρας.

Από τη Δευτέρα το απόγευμα όμως αναμένεται βελτίωση, ενώ την Τρίτη σποραδικές βροχές αναμένονται στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά κυρίως τις θερμές ώρες της ημέρας.
Οι άνεμοι την Κυριακή θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ και στα νότια πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Από τη Δευτέρα θα στραφούν σε βορείων διευθύνσεων 4 με 6 μποφόρ, ενώ την Τρίτη θα είναι δυτικών διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ.
Τέλος, η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως τη Δευτέρα.

Πιο αναλυτικά, την Κυριακή:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες και εξασθένηση το βράδυ. Η θερμοκρασία από 7 έως 26 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, σποραδικές βροχές και από το μεσημέρι πιθανώς ισχυρές καταιγίδες με εξασθένηση τη νύχτα. Το θερμόμετρο από 10 έως 24 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, τοπικές βροχές και πιθανώς ισχυρές καταιγίδες με βελτίωση το βράδυ. Βορειοδυτικοί άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία από 8 έως 23 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες από το μεσημέρι και εξασθένηση το βράδυ. Ο υδράργυρος από 8 έως 25 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, πιθανή βροχή το απόγευμα και θερμοκρασία έως 22 βαθμούς.

Στην Κρήτη και στις Κυκλάδες, ήλιος, βαθμιαία νεφώσεις και το βράδυ τοπικές βροχές. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα ως 7 μποφόρ και το θερμόμετρο από 14 έως 25 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα και στα νησιά του βορείου και ανατολικού Αιγαίου, τοπικές νεφώσεις με βροχές αρχικά στα βόρεια και τη νύχτα πιθανώς στα υπόλοιπα. Άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι στα βόρεια σε βορειοανατολικούς 4 με 6 και θερμοκρασία έως 24 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, από το μεσημέρι τοπικές βροχές ή καταιγίδες. Ο υδράργυρος από 8 έως 27 βαθμούς.

Στην Αττική, τοπικές βροχές από το απόγευμα και πιθανότητα πρόσκαιρης καταιγίδας. Άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε βοριάδες και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics