Breaking News
18 Ιουλίου 2017

Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός από την Τρίτη στις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Έτσι, την Τετάρτη και την Πέμπτη θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές μόνο νεφώσεις και λίγες βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο από την Τετάρτη.

Πιο αναλυτικά, την Τρίτη:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία, τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές κυρίως στα ανατολικά. Βόρειοι άνεμοι 5 με 7 μποφόρ με εξασθένηση και θερμοκρασία από 11 έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη, ήλιος με πρόσκαιρη συννεφιά και το θερμόμετρο από 17 έως 28 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά Ελλάδα, γενικά αίθριος καιρός με τοπικές νεφώσεις και λίγες βροχές στα ηπειρωτικά ορεινά. Άνεμοι βορείων διευθύνσεων 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 12 έως 30 βαθμούς.

Στην Πελοπόννησο, ηλιοφάνεια με πρόσκαιρες νεφώσεις και ο υδράργυρος από 13 έως 29 βαθμούς.

Στα Κύθηρα, καλός καιρός και θερμοκρασία έως 28 βαθμούς.

Στην Κρήτη, στις Κυκλάδες και στα Δωδεκάνησα παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Κρήτη, βοριάδες 4 με 6 μποφόρ και το θερμόμετρο από 21 έως 28 βαθμούς.

Στα νησιά του κεντρικού, βορείου και ανατολικού Αιγαίου, πρόσκαιρες βροχές και σποραδικές καταιγίδες με βαθμιαία βελτίωση, άνεμοι βορείων διευθύνσεων 4 με 6 και στα βόρεια τοπικά 7 μποφόρ και θερμοκρασία έως 29 βαθμούς.

Στη Θεσσαλία, την κεντρική και την ανατολική Στερεά Ελλάδα, πρόσκαιρες νεφώσεις με σποραδικές βροχές ή καταιγίδες το πρωί και σταδιακή βελτίωση. Ο υδράργυρος από 12 έως 29 βαθμούς.

Στην Αττική, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές νωρίς το πρωί και βελτίωση στη συνέχεια, βόρειοι άνεμοι 4 με 6 μποφόρ και θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

alphatv.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics