Breaking News
21 Ιουλίου 2017

Το διοικητικό συμβούλιο του ΔΝΤ ενέκρινε πριν από λίγο την επί της αρχής συμφωνία για την Ελλάδα, και έτσι θα λάβει μέρος στο Ελληνικό Πρόγραμμα μέχρι τον Αύγουστο του 2018.

 

Στην ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) αναφέρει ότι ενέκρινε κατ 'αρχήν την προληπτική συμφωνία stand-by (SBA) για την Ελλάδα ύψους 1,3 δισεκατομμυρίων SDR (ειδικά τραβηκτικά δικαιώματα) ποσό που αντιστοιχεί σε περίπου 1,6 δισεκατομμύρια ή ποσό 1,8 δισεκατομμυρίων δολαρίων δολάρια ΗΠΑ (55% της ποσόστωσης της χώρας).

Όλοι οι αντιπρόσωποι υποστήριξαν τη συμφωνία, αλλά υπέβαλαν ερωτήσεις για τον τρόπο υλοποίησής της.

Επίσης όλοι ήταν υποστηρικτικοί προς την Ελλάδα και ζήτησαν μαζί με τις μεταρρυθμίσεις να υλοποιηθεί και η υπόσχεση για την ελάφρυνση του χρέους.

Εκ μέρους του Ταμείου ανέλυσε την εισήγηση της Αποστολής, η επικεφαλής Ντέλια Βελκουλέσκου.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics