Breaking News
26 Σεπτεμβρίου 2016

Με διαγώνιο τον Νίκο Ζουπάνι η Εθνική Ανδρών νίκησε στην Αμβέρσα 3-0 και την Ουκρανία, έκανε το «3 στα 3» στο δεύτερο τουρνουά του Γ΄ προκριματικού ομίλου αλλά τερμάτισε δεύτερη, με ίδιες νίκες και βαθμούς με το Βέλγιο, που είχε καλύτερα σετ.

Η Ελλάδα θα διεκδικήσει την πρόκριση στα τελικά του Ευρωβόλεϊ 2017 μέσω των μπαράζ του Οκτωβρίου απέναντι στην Ισπανία, με τον πρώτο αγώνα να διεξάγεται στις Κανάριες Νήσους και το δεύτερο στην Κοζάνη.

H Eθνική ξεκίνησε χωρίς τους άρρωστους διαγώνιους (Τζούριτς, Τζιουμάκα), με βασικό τον Ζουπάνι και ακραίους τους Πρωτοψάλτη, Φράγκo, κεντρικούς τους Ανδρεάδη, Πετρέα, πασαδόρο τονΣτιβαχτή και λίμπερο τον Στεφάνου, αλλά παρά τις αλλαγές δεν απειλήθηκε στο ελάχιστο από τους Ουκρανούς.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics