Breaking News
23 Ιανουαρίου 2017

12 παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα της Α2 (7X7) και το Κύπελλο Ελλάδος (5X5) και συνεχίζει η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, η οποία τρελαίνει κόσμο στη φετινή χρονιά!

Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη «μάζεψε» το Σαββατοκύριακο δυο ακόμη νίκες, σε δυο παιχνίδια που έδωσε μέσα σε δυο ημέρες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Αρχικά, το Σάββατο (21/1) ο ΟΦΗ «καθάρισε» με 3-2 σετ στο ται-μπρέικ το Μαρκόπουλο στην Αθήνα και διατήρησε το αήτητο και την πρωτιά στην Α2 βόλει. Να σημειωθεί ότι στο παιχνίδι αυτό ο ΟΦΗ προηγήθηκε με 2-0 σετ παίζοντας βόλει επιπέδου Α1, αλλά η κόπωση του ΟΦΗ έφερε τον αξιόμαχο αντίπαλο του να ισοφαρίζει σε 2-2, αλλά οι παίκτες του ΟΦΗ είχαν το σθένος στο τάι μπρέικ να πάρουν το παιχνίδι 15-12 (Τα σετ: 17-25, 20-25, 25-19, 25-21, 12-15). Η συνέχεια για τον ΟΦΗ δόθηκε την Κυριακή (22/1) ξανά στην Αθήνα, με αντίπαλο την Αργυρούπολη για το Κύπελλο Ελλάδος, την οποία «καθάρισε» με 3-0 σετ και πλέον ο ΟΦΗ , περιμένει την κλλρωση της επόμενης φάσης, καθώς θα αναμετρηθεί στην έδρα του, με αντίπαλο απο την Α1 βόλει. Tα σετ: (22-25, 22-25, 22-25). O φετινός ΟΦΗ στο βόλει είναι «φτιαγμένος» για μεγάλα πράγματα και όλοι στην ομάδα βλέπουν το δυνατό παιχνίδι με την Παλλήνη το Σάββατο στο ΒΑΚ, ως μια μεγάλη ευκαιρία να κλείσουν τον πρώτο γύρο της Α2 αήττητοι και το όνειρο της ανόδου στην Α1, να έρχεται όλο και πιο κοντά. Ενα απο τα «μυστικά» της φετινής «τρελής»πορείας για το βόλει του ΟΦΗ, είναι πέρα απο τους ποιοτικούς και σημαντικούς παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα και το εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει, όπως φαίνεται και απο τη φωτογραφία απο τα γεννέθλια του πασαδόρου της ομάδας Γιάννη Δημητρούδη, ο οποίος έσβησε κεράκια στο...παρκέ! 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics