Breaking News
19 Φεβρουαρίου 2017

 

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα ατομικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου σπάθης γυναικών «Ακρόπολις» που διεξάγεται στην Αθήνα.

Οι αγώνες ήταν υψηλού επιπέδου και ο κόσμος που γέμισε το ΟΑΚΑ απόλαυσε τις καλύτερες αθλήτριες του κόσμου.

Η Δώρα Γκουντούρα πραγματοποίησε εξαιρετική πορεία και κατέλαβε την 26η θέση. Στη φάση των «64», κέρδισε με 15-9 την Αμερικανίδα Μος. Στις «32», αντιμετώπισε την πολύ φορμαρισμένη Ιταλίδα Βέκι και έχασε με 15-8.

Η Δέσποινα Γεωργιάδου στο γύρο των «64» έχασε από την Ισπανίδα Βίλα με 15-8. Η διεθνής αθλήτρια κατέλαβε την 42η θέση στο σύνολο.

Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες Ελληνίδες αθλήτριες κατέλαβαν τις εξής θέσεις: Μαρίνα Παΐζη 92η, Κλαίρη Μπένου 113η, Μαρία Μπουρδούκη 113η, Ασημίνα Γκιώνη 130η, Σοφία Τετράδη 139η, Δήμητρα Μποϊδάνη 145η, Καλλιόπη Καλουτά 145η, Δέσποινα Κωνσταντακοπούλου 148η , Γεωργία Παρασύρη 151η, Κυριακή Σαφαρή 152η και Αννα Δούκα 152η.

Το ενδιαφέρον και το θέαμα των αγώνων, όσο περνούσε η ώρα, ήταν πολύ μεγαλύτερο και κορυφώθηκε στους τελικούς. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Ουγγαρέζα Μάρτον, η οποία κέρδισε στον τελικό τη Γαλλίδα Μπρουνέ με 15-11. Το χάλκινο μετάλλιο μοιράστηκαν οι Λεμπάς (Γαλλία) και Κιμ Γιγεόν (Ν. Κορέα).

Την Κυριακή, ολοκληρώνεται το «Ακρόπολις» με τα ομαδικά. Η Ελλάδα θα προσπαθήσει να πάρει ένα καλό πλασάρισμα κόντρα στο Χονγκ Κονγκ.
sport-fm.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics