Breaking News
05 Μαρτίου 2017

Ηττα-σοκ υπέστη η ομάδα βόλει του ΟΦΗ, η οποία ηττήθηκε για πρώτη φορά φέτος στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, για το πρωτάθλημα της Α2.

Η απουσία του Χατζιηλιάδη, αποδιοργάνωσε τον ΟΦΗ, ο οποίος έκανε κακή εμφάνιση και ηττήθηκε με 3-1 σετ απο τον Πανερυθραικό.

Πάντως παρά την ήττα ο ΟΦΗ παραμένει στην πρώτη θέση στον όμιλο του και πολύ κοντά στην πρόκριση στα μπαράζ ανόδου.

Στις 4 αγωνιστικές που απομένουν ο ΟΦΗ ζητάει 3 βαθμούς για να εξασφαλίσει και μαθηματικά το στόχο.

 Να σημειωθεί ότι ο ΟΦΗ πήρε το πρώτο σετ με 25-22, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογι για την ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη, η οποία έχασε τα τρία επόμενα με 17-25, 22-25, 18-25.

 «Κάναμε μια κακή εμφάνιση και χάσαμε. Πρέπει να μαζέψουμε ενέργεια, να επιστρέψουν και τα παιδιά που έχουν τραυματισμούς και να συνεχίσουμε, με στόχο την πρόκριση στα μπαράζ ανόδου» ανέφερε ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics