Breaking News
12 Μαρτίου 2017

Έξι παιχνίδια με ώρα έναρξης στις 17:00 διεξάγονται σήμερα για την 21η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών.

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα και τα τελευταία νέα των ομάδων πριν πατήσουν το τάραφλεξ.

Στο «Μελίνα Μερκούρη» του Ρέντη ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει τον Φοίνικα Σύρου σε ένα από τα ντέρμπι της προτελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα». (21η αγωνιστική, 12/3, 17.00, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Ονόπας.). Για το πρωτάθλημα έχουν γίνει 26 αγώνες και ο Ολυμπιακός προηγείται στις νίκες με 19-7.

O Ολυμπιακός έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο και θέλει να πετύχει τον στόχο της αήττητης πορείας στην κανονική περίοδο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν χάσει από έναν βαθμό μόνο από τον ΠΑΟΚ και τον Φοίνικα Σύρου και γνωρίζουν καλά πως εάν υποτιμήσουν τους Συριανούς, μπορεί να τους κάνουν τη ζημιά. Ο Ολυμπιακός την τελευταία αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την Κύζικο.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Σλόμπονταν Μπόσκαν, δήλωσε: «Παίζουμε κόντρα σε μια από τις δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος. Όπως σε κάθε παιχνίδι θα αγωνιστούμε για τη νίκη και μετά από αυτό το παιχνίδι θα στρέψουμε την προσοχή μας στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη την επόμενη εβδομάδα».

Ο Φοίνικας Σύρου στην τελευταία του έξοδο στην κανονική περίοδο θα παίξει ελεύθερα για ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να πάρει ένα πλασάρισμα μέσα στην 6αδα. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο για τους συριανούς καθώς την τελευταία αγωνιστική υποδέχονται τον Παναθηναϊκό. Ο Λούκας Ζάρεκ δεν ακολουθεί την αποστολή για τον Πειραιά, καθώς ακολουθεί θεραπεία στον ώμο, ενώ το πρόβλημα της τελευταίας στιγμής είναι οι ενοχλήσεις που νιώθει στη μέση ο Ρεϊνάλντο αλλά η εκτίμηση είναι πως θα αγωνιστεί όπως και ο Μρντακ.

Ο πασαδόρος του Φοίνικα, Μανώλης Δημητριάδης, δήλωσε: «Πάμε να παίξουμε ελεύθερα και χωρίς άγχος. Ο Ολυμπιακός δεν είναι τυχαία αήττητος μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Είναι ένα επίπεδο πάνω από όλες τις ομάδες. Εμείς έχουμε ταλαιπωρηθεί από κάποιες αρρώστιες και μικροτραυματισμούς αλλά έτσι όπως έχει γίνει το πρωτάθλημα πρέπει να πάμε να διεκδικήσουμε κάτι από αυτό το ματς».

Παναθηναϊκός ΑΟ - Ηρακλής Πετοσφαίριση (17:00)

Στο γυμναστήριο της Κυψέλης ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή Πετοσφαίριση 2015 σε ένα από τα αμφίρροπα ματς της προτελευταίας αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volley League «Πάμε Στοίχημα». (21η αγωνιστική, 12/3, 17.00, Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Ειρ.).

Ο Παναθηναϊκός μετά την ήττα από την Κηφισιά την Τετάρτη υποχώρησε στην 3η θέση και θέλει δύο νίκες με τον Ηρακλή αλλά και τον Φοίνικα στη Σύρο ελπίζοντας σε απώλειες του ΠΑΟΚ είτε με την Παναχαϊκή, είτε με τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι την τελευταία αγωνιστική.

O πονοκέφαλος του Δημήτρη Ανδρεόπουλου είναι κυρίως η περίπτωση του Ρανγκέλ που δεν αγωνίστηκε και κόντρα στην Κηφισιά. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός υποφέρει από ενοχλήσεις στη μέση και το πιθανότερο είναι πως θα προφυλαχθεί για τα πλέι οφ.

Ο πασαδόρος του Παναθηναϊκού, Θάνος Μαρούλης, δήλωσε: «Το τελευταία διάστημα είχαμε πολλά αρνητικά αποτελέσματα κι αυτό έχει επηρεάσει την ψυχολογία μας. Θέλουμε τη νίκη και το τρίποντο για να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα. Θέλουμε να κάνουμε καλές και πειστικές εμφανίσεις γιατί αδικήσαμε τους εαυτούς μας και την πραγματική δυναμική της ομάδας μας. Θέλουμε νίκη για να αρχίσουμε την αντεπίθεση μας για τα πλέι οφ».

Ο Ηρακλής μετράει πέντε σερί ήττες και διατηρεί πλέον μόνο «μαθηματικές» ελπίδες για να αποφύγει την 8η θέση θέση. Ο «γηραιός» θέλει να κάνει καλή εμφάνιση για να έχει ένα καλό φινάλε στο πρωτάθλημα καθώς ο στόχος της παραμονής έχει εξασφαλιστεί από τον Α΄γύρο.

Ο προπονητής του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός, είπε: «Έχουμε δύο αγώνες με τον Παναθηναϊκό και την Κηφισιά στην έδρα μας και θέλουμε να κάνουμε δύο καλές εμφανίσεις. Εφόσον πάρουμε θετικό αποτέλεσμα από τον Παναθηναϊκό και η Κηφισιά έχει απώλειες με την Ορεστιάδα θα έχουμε μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο στον αγώνα της τελευταίας αγωνιστικής».

ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή Πετ.2013 (17.00)

Με το μυαλό στο φάιναλ-4 του κυπέλλου αλλά και της παραμονής στην 2η θέση της κανονικής περιόδου στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο PAOK Sports Arena την φορμαρισμένη Παναχαϊκή που προέρχεται από δύο σπουδαίες νίκες με Παμβοχαϊκό και Εθνικό (21η αγωνιστική, 12/3, 17.00, Διαιτητές: Αβραμίδης, Βασιλειάδης). Σε πέντε αγώνες πρωταθλήματος με την Παναχαϊκή, ο ΠΑΟΚ μετράει ισάριθμες νίκες και την απώλεια ενός σετ.

Ο ΠΑΟΚ από την περασμένη Τετάρτη που νίκησε την Κύζικο πέρασε για πρώτη φορά μόνος στην 2η θέση της βαθμολογίας και μάλιστα +2 βαθμούς μπροστά από τον Παναθηναϊκό. Ο δικέφαλος θέλει πάση θυσία να κρατηθεί εκεί κατακτώντας τουλάχιστον 5 βαθμούς στα δύο ματς που απομένουν με την Παναχαϊκή και τον Παμβοχαϊκό στο Βραχάτι.

Ο αρχηγός των πρωταθλητών, Γιάννης Παντακίδης, δήλωσε για τον αγώνα με την Παναχαϊκή: «Παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια και την κούραση, είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Πρέπει να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, για αυτό δεν υπάρχουν περιθώρια για καμία απώλεια βαθμών. Τέτοια παιχνίδια κρύβουν πάντα παγίδες, αν χαλαρώσεις. Εμείς θα μπούμε δυνατά για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε και να εκμεταλλευτούμε το στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού, ώστε να κατακτήσουμε εμείς τη δεύτερη θέση. Πιστεύω ότι θα είναι ένα δυνατό τεστ πριν από το Final 4. Πάντα κοιτάμε τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Τελειώνουμε και πάμε για το Κύπελλο…».

Η Παναχαϊκή βρίσκεται ήδη στη Θεσσαλονίκη με καλή ψυχολογία ύστερα από τις δύο νίκες που σημείωσε με τον Παμβοχαϊκό και τον Εθνικό. Ο μοναδικός παίκτης που δεν ακολούθησε είναι ο Στάθης Ντονάς για προσωπικούς λόγους. Η Παναχαϊκή έχει φτάσει στους 15 βαθμούς και ουσιαστικά στο ντέρμπι με τον Ηρακλή Χαλκίδας την τελευταία αγωνιστική θα κριθεί και η 9η θέση στην κανονική περίοδο.

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Παναγιώτης Παπαδόπουλος, είπε: «Είμαστε καλά, με ανεβασμένη ψυχολογία και υψηλό ηθικό μετά τις δύο τελευταίες νίκες. Ανεξάρτητα από το όνομα του αντιπάλου πάμε σε κάθε αγώνα για να πάρουμε ότι μπορούμε. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε πολύ καλά γιατί ακολουθεί ένα μεγάλο κενό λόγω του κυπέλλου και την τελευταία αγωνιστεική θα αντιμετωπίσουμε τον Ηρακλή Χαλκίδας όπου όπως δείχνουν τα πράγματα θα κριθεί η 9η θέση».

ΑΟΠ Κηφισιάς - Α.Ο.Ορεστιάδας (17.00)

Μέσα σε μία εβδομάδα ο ΑΟΠ Κηφισιάς και η Ορεστιάδας θα παίξουν σχεδόν τα πάντα σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Η Κηφισιά θέλει τη νίκη για να ανακαταλάβει την 4η θέση, ενώ η Ορεστιάδα θέλει βαθμούς για να έχει ελπίδες να μπει στα πλέι άουτ. (21η αγωνιστική, 12/3, 17.00, Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κυριοπούλου). Στο γυμναστήριο των Αγίων Θεοδώρων και όχι στο Ζηρίνειο θα διεξαχθεί ο αγώνας.

Η Κηφισιά προέρχεται από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στους Αγίους Θεοδώρους και θέλει να συνεχίσει στα θετικά αποτελέσματα σημειώνοντας την 10η νίκη της στο πρωτάθλημα. Έχει 32 βαθμούς και υπό προϋποθέσεις ελπίζει και για την 4η θέση. Υπάρχει επιβάρυνση και μικροτραυματισμοί αλλά με εξαίρεση τον Νίκο Παπαγγελόπουλο οι υπόλοιποι αθλητές είναι στη διάθεση του Κώστα Αρσενιάδη.

O ακραίος της Κηφισιάς Νικήτας Εφραιμίδης είπε: «Δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής περιόδου σχεδόν όλες οι ομάδες καίγονται για βαθμούς. Η Ορεστιάδα έχει μεγάλο κίνητρο, καθώς ίσως να είναι η τελευταία της ευκαιρία για να παίξει στα πλέι άουτ. Ξέρουμε ότι έχει ενισχυθεί με καλό πασοδόρο και αξιόλογο διαγώνιο και είναι επικίνδυνη ομάδα. Εμείς κυνηγάμε την 4η θέση και θέλουμε τη νίκη για να τα καταφέρουμε. Οι δύο ομάδες θα βρεθούν σε μία εβδομάδα αντίπαλοι και στο κύπελλο. Είναι διαφορετικά παιχνίδια που θέλουν μεγάλη προσοχή».

Η Ορεστιάδα κατεβαίνει στην Αθήνα για να τα παίξει όλα για όλα. Οι ακρίτες μέσα σε λίγες αγωνιστικές προσπαθούν να καλύψουν τα κενά μιας ολόκληρης χρονιάς και έχουν αποδείξει πως είναι ικανοί για όλα. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του Μπάμπη Σταματόπουλου και η αποστολή της ακριτικής ομάδας θα αναχωρήσει αεροπωρικώς από την Αλεξανδρούπολη απόψε το βράδυ.

Η Ορεστιάδα έχει 7 βαθμούς και στους δύο τελευταίους αγώνες που έχει με την Κηφισιά και τον Εθνικό εντός θα πρέπει να μειώσει στους 3 τη διαφορά από την 11η ομάδα ώστε να μπει στα πλέι άουτ. Εάν η διαφορά διατηρηθεί στους 4 βαθμούς - όπως είναι τώρα με 11η Κύζικο - ή μεγαλώσει η Ορεστιάδα θα υποβιβαστεί απ΄ευθείας.

Οι δηλώσεις του προπονητή της Ορεστιάδας Μπάμπη Σταματόπουλου είναι χαρακτηριστικές: «Σεβόμαστε και υπολογίζουμε τον αντίπαλο μας αλλά θέλουμε να πάρουμε κάτι από αυτό το παιχνίδι. Είναι αυτό που λέμε μεταφορικά αγώνας "ζωής και θανάτου". Είμαστε με τη πλάτη στον τοίχο κι αν δεν θέλουμε να έχουμε δυσάρεστες εκπλήξεις θα πρέπει να πάρουμε πόντους. Τα παιδιά είναι αποφασισμένα για όλα. Ξέρουν την δύσκολη αποστολή τους και τον προορισμό τους. Θέλουν να σωθεί η ομάδα. Έχουν κάνει μεγάλη προσπάθεια όλη τη χρονιά και δεν θέλουν να χαθεί ο κόπος τους».

Ηρακλής Χαλκίδας - ΑΠΣ Κύζικος (17.00)

Το ντέρμπι επιβίωσης μεταξύ του Ηρακλή Χαλκίδας και της Κυζίκου θα κρίνει πολλά για την παραμονή των δύο ομάδων στην κατηγορία ενώ πιθανότατα να επηρεάσει και την Ορεστιάδα. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το σκορ σε περίπτωση ισοβαθμίας των δύο ομάδων (21η αγωνιστική, 12/3, 17.00, Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής). Στον Α' γύρο, η Κύζικος Νέας Περάμου νίκησε με 3-0 (28-26, 25-18, 25-23) (πόντοι: 78-67)

Ο Ηρακλής Χαλκίδας έχει 14 βαθμούς και βρίσκεται στην 10η θέση +3 βαθμούς μπροστά από την Κύζικο που ακολουθεί με 11 βαθμούς. Η ομάδα της Χαλκίδας θα διεκδικήσει την 6η νίκη της που θα την απομακρύνει από την ομάδα της Νέας Περάμου και θα της δώσει πόντους και για τα πλέι άουτ. Εάν ο αγώνας κυλήσει ιδανικά και πάει στο 3-0 θα κυνηγήσει και τη διαφορά του +11 στους πόντους.

Η ομάδα της Εύβοιας ηττήθηκε την Τετάρτη στη Σύρο με 3-0 αλλά ο προπονητής της Σπύρος Γκολίτσης περιμένει την αντίδραση της στον αγώνα με την Κύζικο αλλά και στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα.

Ο προπονητής του Ηρακλή Χαλκίδας, Σπύρος Γκολίτσης, είπε: «Φτάσαμε στις ώρες της κρίσης. Οι αναμετρήσεις με την Κύζικο και την Παναχαϊκή θα κρίνουν τα πλασαρίσματα μας στη βαθμολογία αλλά και τη θέση μας στα πλέι οφ. Δεν κάναμε καλή εμφάνιση με τον Φοίνικα αλλά πλέον έχουν συνειδητοποιήσει όλοι πως δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για απώλειες. Θα είναι σκληρός αγώνας γιατί και οι δύο ομάδες έχουν τον ίδιο στόχο και θέλουν πολύ τη νίκη».

Η Κύζικος Νέας Περάμου προέρχεται από την ήττα στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και με δεδομένο ότι την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό που κυνηγάει το αήττητο του θέλει να πάρει βαθμούς από τον συγκεκριμένο ματς. Η Κύζικος από τη μία θέλει να αφήσει πίσω την Ορεστιάδα με 4 βαθμούς ώστε οι ακρίτες να μην προλάβουν τα πλέι άουτ και από την άλλη να ισοβαθμήσει με τον Ηρακλή Χαλκίδας και μάλιστα έχοντας το μεταξύ τους πλεονέκτημα. Στα θετικά για την ομάδα της Νέας Περάμου είναι η επιστροφή του Βραζιλιάνου διαγωνίου Ματσιέλ που αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Ο προπονητής της Κυζίκου Νέας Περάμου, Νίκος Νεόφυτος, είπε: «Είμαστε έτοιμοι για μία δύσκολη και επίπονη δοκιμασία που θα κρίνει πολλά για πολλούς. Πάμε για τη νίκη και μόνο για τη νίκη. Είμαστε πανέτοιμοι και καλά προετοιμασμένοι. Μπορεί ο Ηρακλής να έκανε κακή εμφάνιση με τον Φοίνικα αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου και είμαι αισιόδοξος πως θα τα καταφέρουμε».

ΓΣ Εθνικός Αλεξ. - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός (17.00)

Θα μπορούσε να έχει και τον χαρακτήρα του άτυπου τελικού για την 4η θέση στην κανονική περίοδο η αναμέτρηση μεταξύ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και του Παμβοχαϊκού (21η αγωνιστική, 12/3, 17.00, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Γεωργιάδης). Στους 11 αγώνες που έχουν γίνει στο παρελθόν ο Εθνικός προηγείται στις νίκες με 6-5.

Πρόκειται για τις δύο ευχάριστες εκπλήξεις του εφετινού πρωταθλήματος που όμως τις δύο τελευταίες αγωνιστικές ηττήθηκαν από την Παναχαϊκή και έχασαν έδαφος στη βαθμολογίας. Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ισοβαθμεί με τον Φοίνικα Σύρου στην 5η θέση και στους 33 βαθμούς, δύο λιγότερους από τον Παμβοχαϊκό που είναι στην 4η θέση με 35 βαθμούς. Σημαντικό ρόλο θα παίξει και το αποτέλεσμα του αγώνα. Ο Παμβοχαϊκός μετά το άνετο 3-0 στον Α΄γύρο έχει το πλεονέκτημα καθώς και οι πόντοι είναι +22 (75-53).

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχοντας κάνει εντυπωσιακό Β΄γύρο στοχεύει στη νίκη που θα τον φέρει ένα βαθμό πιο μπροστά από τον Παμβοχαϊκό. Καθοριστική θα είναι και η τελευταία αγωνιστική όπου ο Εθνικός θα πάει στην Ορεστιάδα και ο Παμβοχαϊκός θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ.

Ο πασαδόρος του Εθνικού, Γιάννης Χαριτωνίδης, είπε: «Συνεχίζουμε να δίνουμε χωρίς ανάσα δύσκολους αγώνες. Δεν έχουμε πίεση και άγχος καθώς έχουμε πετύχει με το παραπάνω τους στόχους μας. Οι δύο ομάδες είναι πολύ κοντά. Αν κάνουμε και την υπέρβαση της 4ης θέση δεν θα πούμε όχι κυρίως για να ικανοποιήσουμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο της Αλεξανδρούπολης. Ο Παμβοχαϊκός είναι πολύ δυνατή ομάδα. Θα γίνει πολύ δυνατός αγώνας».

Ο Παμβοχαϊκός από την περασμένη Τρίτη βρίσκεται στον Έβρο καθώς μετά τη νικηφόρα αναμέτρηση με την Ορεστιάδα θα αντιμετωπίσει και τον Εθνικό. Με νίκη την Κυριακή στην Αλεξανδρούπολη η ομάδα του Βραχατίου εξασφαλίζει κατά μεγάλο ποσοστό την 4η θέση και πιθανότατα να μην χρειάζεται βαθμούς στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Την τελευταία στιγμή προέκυψε πρόβλημα τραυματισμού με τον Μπατατζίμ. Εάν δε μπορέσει να αγωνιστεί ο Βραζιλιάνος τότε πιθανότατα θα αγωνιστεί ακραίος ο Νίκος Αγγελόπουλος.

Ο προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας: «Είναι ένα μεγάλο ντέρμπι. Είναι ένας αγώνας που θα κριθεί στις λεπτομέριες και στα τελειώματα των σετ. Οι δύο ομάδες έχουν ίδιο στόχο, την 4η θέση και πολλά κοινά στη φιλοσοφία τους. Είναι επαρχιακές ομάδες με χαμηλό μπάτζετ. Αγωνιστικά έχουν αρκετές διαφορές. Θα γίνει ωραίος αγώνας».

Πρόγραμμα 21ης αγωνιστικής:

Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Γυμναστήριο Πανελληνίου 17.00: Παναθηναϊκός ΑΟ - Ηρακλής Πετ. 2015

Διαιτητές: Βουδούρης, Μουλά Ειρ. Παρατηρητής: Γεωργόπουλος.

Επόπτες: Δαλέκου, Οικονομοπούλου. Γραμματεία: Εμανοηλίδη.

Γυμναστήριο «Μελίνα Μερκούρη» Ρέντη 17.00: Ολυμπιακός - ΑΟ Φοίνικας Σύρου

Διαιτητές: Γεωργουλέας, Ονόπας. Παρατηρητής: Ράπτης.

Επόπτες: Μαυρικίδου, Κυριαλάνη: Γραμματεία: Καλιγέρη.

Γυμναστήριο Κανήθου 17.00: Ηρακλής Χαλκίδας - ΑΠΣ Κύζικος

Διαιτητές: Παπαδογούλας, Θεμελής. Παρατηρητής: Αντωνούλης.

Επόπτες: Μαύρος, Διαμάντης. Γραμματεία: Τριανταφύλλου.

Γυμναστήριο PAOK Sports Arena 17.00: ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή Πετ.2013

Διαιτητές: Αβραμίδης, Βασιλειάδης. Παρατηρητής: Μιχελινάκης.

Επόπτες: Μπουκουβάλα, Πεχλίδης. Γραμματεία: Γούβαλη.

Γυμναστήριο «Μιχ.Παρασκευόπουλος» Αλεξ/πολη 17.00: ΓΣ Εθνικός Αλεξ. - ΓΑΣ Παμβοχαϊκός

Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Γεωργιάδης. Παρατηρητής: Σαρδάνης.

Επόπτες: Σαρμίδης, Σταματόπουλος. Γραμματεία: Χειμωνάς.

Γυμναστήριο Αγίων Θεοδώρων 17.00: ΑΟΠ Κηφισιάς - Α.Ο.Ορεστιάδας

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Κυριοπούλου. Παρατηρητής: Βασιλειάδης.

Επόπτες: Λιάκου, Μαριδάκης. Γραμματεία: Καρατζογλίδου.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics