Breaking News
19 Μαρτίου 2017

 

Μεγάλη νίκη στο κλειστό του ΜΕΤΣ επί της ΑΕΚ και εξασφάλιση και μαθηματικά της συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου της Α2,  για την ομάδα βόλει του ΟΦΗ!

Η ομάδα του Δημήτρη Ζλατιλίδη, μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι πήρε τη νίκη με 3-2 σετ στο ται-μπρέικ και θα διεκδικήσει οριστικά την άνοδο της στην Α1 βόλει, στα πλέι-οφ ανόδου που θα γίνουν 21-23 Απριλίου και 28-30 Απριλίου!

Το παιχνίδι ήταν διαφήμιση του βόλει με την ΑΕΚ να παίρνει το πρώτο σετ (25-22),τον ΟΦΗ να ισοφαρίζει σε 1-1 (23-25).

Η ΑΕΚ πήρε το τρίτο σετ και έκανε το 2-1 (25-14), αλλά ο ΟΦΗ έκανε τεράστια προσπάθεια στο τέταρτο σετ και το πήρε 26-28 (!). Όλα κρίθηκαν στο πέμπτο σετ το οποίο πήρε ο ΟΦΗ με 15-11 και καθάρισε τη σπουδαία εκτός έδρας νίκη (2-3)!

«Τέλος καλό, όλα καλά. Πήραμε μια σημαντική εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και εξασφαλίσαμε και μαθηματικά το στόχο μας για την συμμετοχή μας στα μπαράζ ανόδου. Έχουμε δυο ακόμη παιχνίδια, για να τελειώσει το πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και για αυτά, προετοιμαζόμενοι ταυτόχρονα για τα μπαράζ που είναι μετά το Πάσχα » ανέφερε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ Γιάννης Δανδάλης και επικεφαλής του τμήματος βόλει του ΟΦΗ.

Τα δυο τελευταία παιχνίδια του ΟΦΗ είναι με το Μαρκόπουλο εντός και την Παλλήνη, εκτός έδρας.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics