Breaking News
22 Μαρτίου 2017

Το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι, πριν μπεί στην μάχη των μπαράζ για την άνοδο στην Α1 δίνει την Κυριακή (4μμ) το βόλει του ΟΦΗ, που υποδέχεται το Μαρκόπουλο, στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου αθλητικού κέντρου.

Μετά από αυτό το παιχνίδι, ο ΟΦΗ, που έχει ήδη εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα μπαράζ, δίνει ένα ακόμη με την Παλλήνη, εκτός έδρας και μετά προετοιμάζεται φουλ για τα μπαράζ που θα γίνουν 21-23 Απριλίου και 28-30 Απριλίου!

«Θα θέλαμε στο τελευταίο παιχνίδι στην έδρας μας για την κανονική περίοδο, να έχουμε τον κόσμο του ΟΦΗ στο πλευρό μας, καθώς θα είναι το τελευταίο παιχνίδι στο σπίτι μας και θα είναι σημαντική ηθική επιβράβευση για τα παιδιά, πριν μπουν στα μπαράζ για την άνοδο στην Α1.

Καλούμε λοιπόν τους φιλάθλους μας να έρθουν να μας δουν την Κυριακή και να χαρούν μαζί μας.

Οι παίκτες της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, έχουν κάνει φέτος μεγάλη προσπάθεια.

Είναι 7 μήνες στο γήπεδο και έχουν δουλέψει πολύ.

Ο πρώτος στόχος, δηλαδή η συμμετοχή στη νέα κατηγορία την Preleagueπου θα είναι η κατηγορία που δημιουργείται κάτω από την Α1, επιτεύχθηκε για μας.

Τώρα θα παλέψουμε για το δεύτερο μεγάλο στόχο, που είναι η άνοδος στην Α1 και εύχομαι να τον πετύχουμε και αυτόν» τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr oπροπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ, Δημήτρης Ζλατιλίδης.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics