Breaking News
20 Απριλίου 2017

Η κανονική περίοδος ολοκληρώθηκε και έφτασε η ώρα της κρίσης για τις τέσσερις πρώτες των βαθμολογιών των δύο υποομίλων του Α’ ομίλου! Εθνικός, ΟΦΗ, Ροδίων Άθλησις και Παλλήνη θα παλέψουν για τα δύο εισιτήρια στην τελική φάση ανόδου στην Α1 ανδρών βόλεϊ.

Από την Παρασκευή 21 Απριλίου και για τρεις μέρες στο ουδέτερο Ζηρίνειο της Κηφισιάς κρίνονται τα όνειρα των τεσσάρων ομάδων!

Τις έξι μάχες στο φιλέ θα καλύψει ΖΩΝΤΑΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ το telesport.gr από το κανάλι LIVE 2 και θα δώσει την ευκαιρία στους φίλους του βόλεϊ σε όλη την Ελλάδα να παρακολουθήσουν λεπτό-λεπτό τα σπουδαία παιχνίδια μεταξύ των τεσσάρων ιστορικών ομάδων! Μην χάσετε λεπτό, μείνετε συνδεδεμένοι και παρακολουθήστε όλα τα ματς στο telesport.gr

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων:

1η αγωνιστική
Παρ 21 Απρ, 17:00 Εθνικός ΟΦΠΦ – Ροδίων Άθλησις LIVE 2  
Παρ 21 Απρ, 19:00 ΑΟ Παλλήνη – ΟΦΗ LIVE 2  
2η αγωνιστική
Σαβ 22 Απρ, 16:00 ΑΟ Παλλήνη – Εθνικός ΟΦΠΦ LIVE 2  
Σαβ 22 Απρ, 18:00 ΟΦΗ – Ροδίων Άθλησις LIVE 2  
3η αγωνιστική
Κυρ 23 Απρ, 13:00 Ροδίων Άθλησις – ΑΟ Παλλήνη LIVE 2  
Κυρ 23 Απρ, 15:00 Εθνικός ΟΦΠΦ – ΟΦΗ LIVE 2
 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics