Breaking News
20 Απριλίου 2017

Ετοιμο να γράψει ιστορία είναι το βόλει του ΟΦΗ, το οποίο για πρώτη φορά στην ιστορία του, διεκδικεί άνοδο στην Α1! Τα πρώτα μπαράζ ανόδου ξεκινούν την Παρασκευή (21/4) στην Κηφισιά, όπου διεξάγονται οι αγώνες για τον πρώτο όμιλο που αγωνίζεται ο ΟΦΗ. Να σημειωθεί ότι η πρώτη φάση των μπαράζ, γίνεται σε δυο ομίλους των 4 ομάδων και την πρόκριση στο τελικό φάιναλ-φρ παίρνουν οι δυο πρώτοι απο κάθε όμιλο.

Εκείνοι θα αναμετρηθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο στο φάιναλ-φορ, απο το οποίο δυο πρώτοι θα αγωνίζονται του χρόνου στην Α1, ενώ οι υπόλοιποι στη νέα κατηγορία που θα λέγεται Preleague.

Πρώτος αντίπαλος του ΟΦΗ στα μπαράζ είναι η Παλλήνη, μια ισχυρή ομάδα, την οποία γνωρίζουν πολύ καλά στον ΟΦΗ, καθώς ήταν στον όμιλο της κρητικής ομάδας στο πρωτάθλημα της Α2.

Οπως τονίζει στην επίσημη σελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ ofierasitechnis.gr ο προπονητής της ομάδας βόλει του ΟΦΗ Δημήτρης Ζλατιλίδης "το πρώτο παιχνίδι με την Παλλήνη, είναι πολύ σημαντικό για την πρόκριση. Παίζουμε με μια δυνατή ομάδα, που την ξέρουμε και μας ξέρει. Πάμε συγκεντρωμένοι σε αυτό το παιχνίδι με στόχο να το πάρουμε.

Εχουμε δουλέψει πολύ για αυτά τα παιχνίδια και είμαστε έτοιμοι" επισημαίνει ο τεχνικός του ΟΦΗ.

Αντίπαλοι του ΟΦΗ στην πρώτη φάση των μπαράζ είναι εκτός απο την Παλλήνη και οι Εθνικός ΟΦΠΑ και Ροδίων Αθλησης.

Να σημειωθεί ότι η αποστολή της ομάδας βόλει του ΟΦΗ βρίσκεται απο την Πέμπτη στην Αθήνα και τη συνοδεύει ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη ΟΦΗ και επικεφαλής του τμήματος βόλει Γιάννης Δανδάλης.

Απο την πλευρά των ανθρώπων του ΟΦΗ γίνεται έκκληση στους φιλάθλους της ομάδας στην Αθήνα, να συμπαρασταθούν στην μεγάλη προσπάθεια που κάνει το τμήμα βόλει του ΟΦΗ να γράψει ιστορία και να ανέβει στην μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού βόλει.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στους δυο ομίλους:

Α ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική
Παρ 21 Απριλίου
Εθνικός ΟΦΠΦ - Ροδίων Άθλησις 
ΑΟ Παλλήνη - ΟΦΗ

2η αγωνιστική
Σαβ 22 Απριλίου
ΑΟ Παλλήνη - Εθνικός ΟΦΠΦ 
ΟΦΗ - Ροδίων Άθλησις

3η αγωνιστική
Κυρ 23 Απριλίου
Ροδίων Άθλησις - ΑΟ Παλλήνη 
Εθνικός ΟΦΠΦ - ΟΦΗ


Β ΟΜΙΛΟΣ

1η αγωνιστική
Παρ 21 Απριλίου
ΑΜΣ Νέστωρ - Πήγασος Πολίχνης 
ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - ΑΕΠ Ολυμπιάς

2η αγωνιστική
Σαβ 22 Απριλίου
ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου - ΑΜΣ Νέστωρ 
ΑΕΠ Ολυμπιάς - Πήγασος Πολίχνης

3η αγωνιστική
Κυρ 23 Απριλίου
Πήγασος Πολίχνης - ΜΑΣ Νίκη Αιγινίου 
ΑΜΣ Νέστωρ - ΑΕΠ Ολυμπιάς

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics