Breaking News
22 Απριλίου 2017

- Ποιος να συγκριθεί μαζί του


- Ο Λευτέρης Πετρούνιας έκανε επίδειξη δύναμης και στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Κλουζ
- Ο άρχοντας των κρίκων αναδείχθηκε για τρίτη σερί φορά πρωταθλητής Ευρώπης, κατακτώντας δια περιπάτου το χρυσό μετάλλιο στον τελικό
- 15.433 βαθμούς συγκέντρωσε ο χρυσός ολυμπιονίκης του Ρίο, με τον δεύτερο,Τούλοχ, να έχει 15.066
- Ο έτερος Έλληνας του τελικού, Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, συγκέντρωσε 14.666 βαθμούς και κατετάγη έκτος
Η ελληνική γυμναστική κατέγραψε μία ιστορική διπλή επιτυχία στη ρουμανική πόλη, μιας και ποτέ άλλοτε η Ελλάδα δεν είχε διπλή εκπροσώπηση στον τελικό του ίδιου οργάνου σ’ ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ενόργανης.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας με 15,433 βαθμούς, έπειτα από μια καταπληκτική εκτέλεση του προγράμματός του (συντελεστής δυσκολίας 6,30), κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο με τεράστια βαθμολογική διαφορά από τον Βρετανό Κόρτνι Τάλοχ (15,066 β.) και τον Ουκρανό Ίγκορ Ραντιβίλοφ (15,033 β.), που τον ακολούθησαν στο βάθρο.

Ο αθλητής του Δημήτρη Ράφτη ήταν ο κορυφαίος όλων και στον προκριματικό της Τετάρτης (19/04) με 15,366 β., με εξίσου χαώδη απόσταση από τους αντιπάλους του.

Αυτός είναι ο τρίτος ευρωπαϊκός τίτλος του Πετρούνια και μάλιστα συνεχόμενος, έπειτα από τους αντίστοιχους θριάμβους του το 2015 στο Μονπελιέ και το 2016 στη Βέρνη, καθώς και το συνολικά τέταρτο μετάλλιό του στο θεσμό, αφού είχε κερδίσει το χάλκινο στο ντεμπούτο του το 2011 στο Βερολίνο.

Επιπλέον, ο "άρχοντας των κρίκων" μετρά πλέον έξι διαδοχικά χρυσά μετάλλια σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις από το 2015 και μετά, αφού στα τρία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έρχονται να προστεθούν οι νίκες στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του 2015, στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της ίδιας χρονιάς και φυσικά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Δείτε την εμφάνιση του Λευτέρη Πετρούνια:
newsit.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics