Breaking News
05 Ιουνίου 2017

Με μία ακόμα νίκη, την τέταρτη σε πέντε αγώνες στο τουρνουά του Όσιγιεκ (Κροατία) που σήμανε και την πρόκρισή της στην επόμενη φάση, ολοκλήρωσε τη παρουσία της στον Α΄ προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου πρωταθλήματος η Εθνική Γυναικών.


Τα κορίτσια του Γιώργου Ρούση νίκησαν όχι μόνο την Αυστρία με 3-1 αλλά και την κούραση από τα συνεχή παιχνίδια τους, έχοντας κέρδος και παρακαταθήκη τις σπουδαίες εμφανίσεις τους.
Οι διεθνείς εξασφάλισαν τη δεύτερη θέση του ομίλου και την πρόκρισή τους στους αγώνες - μπαράζ με έπαθλο ένα εισιτήριο για τα τελικά της Ιαπωνίας.
Η επόμενη φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί το διάστημα 22-27 Αυγούστου με τη συμμετοχή των έξι ομάδων που κατάκτησαν τη δεύτερη θέση στους ισάριθμους προκριματικούς ομίλους. Την πρόκριση θα πάρουν οι δύο πρώτες ομάδες της βαθμολογίας.
Naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics