Breaking News
07 Αυγούστου 2016

Το χρυσό μετάλλιο στον τελικό του Βαλκανικού πρωταθλήματος στο Ιβάνιτσα της Σερβίας θα διεκδικήσει κόντρα στην Τουρκία η εθνική βόλεϊ παμπαίδων, απόψε στις 19:30.

Φουλ για το χρυσό πάει η εθνική παμπαίδων, η οποία σήμερα θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στο μεγάλο τελικό του Βαλκανικού πρωταθλήματος βόλεϊ, που διεξάγεται στην Ιβάνιτσα της Σερβίας.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα απέκλεισε στα ημιτελικά τη Σερβία με 3-1 και έχει απόψε στις 19:30 ραντεβού με την ιστορία της.

Η εθνική έπαιξε εκπληκτικά στα δύο πρώτα σετ, με τον Δημήτρη Μούχλια να είναι βασικός παρά την εξάρθρωση επιγονατίδας που είχε υποστεί στον προηγούμενο αγώνα και τους νεαρούς μας αθλητές να μην αφήνουν περιθώρια αντίδρασης στου Σέρβους.

Στο τρίτο σετ η ομάδα χαλάρωσε και έδωσε την ευκαιρία στους αντίπαλους να μειώσουν, αλλά στο τέταρτο και τελευταίο οι παμπαίδες παρουσιάστηκαν πιο σοβαροί, τελειώνοντας τον αγώνα με συνοπτικές διαδικασίες.

Άτυχη στιγμή του ημιτελικού ήταν ο τραυματισμός του Αλεξούδη, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και είναι αμφίβολος για το σημερινό τελικό.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics