Breaking News
08 Σεπτεμβρίου 2016


O Ελβετός Ματίας Φράνκ κατέκτησε την 17η ειδική διαδρομή του ποδηλατικού γύρου της Ισπανίας η οποία διεξήχθη στην πόλη Alto mas de la costa. Στην γενική κατάταξη παραμένει πρώτος ο Κουιντάνα.



Την πρώτη θέση κατέλαβε στην 17η ειδική διαδρομή του ποδηλατικού γύρου vuelta a espana o Eλβετός Ματίας Φράνκ, η οποία διεξήχθη στην περιοχή alto mas de la costa.

Ο 29χρονος ποδηλάτης της IAM Cycling μετά από μια σκληρή μάχη με τον 28χρονο Ντάριο Κατάλντο της Αστάνα, κατάφερε να επιβληθεί του Ιταλού, καθώς ο αντίπαλός του στα τελευταία μέτρα της απότομης τελικής ανάβασης στην ειδική των 177.5 χιλιομέτρων που ξεκίνησε απ την Καστίλη.

Επίσης παρά την καταδίωξη και από τους Κόνιγκ(teamsky) και Γκέσινκ με (LottoNL jumbo), κατάφερε τελικά να κερδίσει την πρώτη ειδική διαδρομή στην καριέρα του έξι δευτερόλεπτα μπροστά απ τον Τσέχο.

Ο Ολλανδός Γκέσινκ που κέρδισε την 14η ειδική διαδρομή Col d'Aubisque τερμάτισε 15 δευτερόλεπτα πίσω απ τον πρωτοπόρο.

Στην γενική κατάταξη προηγείται ο Κουιντάνα της Movistar,με 2ο τον Κρις Φρούμ της Sky και 3ο τον Κολομβιανό Τσάβες της Orica. Στις ομάδες πρώτη πάει η BMC με δεύτερη την Μovistar και τρίτη την Cannondale.

Η αυριανή ειδική διαδρομή, η 18η, θα ξεκινήσει απ την Ρεκουένα και θα τερματίσει στην Καντιά και θα έχει απόσταση 200.6 km.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Μανδρέκας

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics