Breaking News
22 Απριλίου 2017

Δράμα πλήττει την ιταλική ποδηλασία, καθώς ο Μικέλε Σκαρπόνι σκοτώθηκε σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα την ώρα που προπονούνταν στο Φιλοτράνο.


Την είδηση επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Ρενάτο Ντι Ρόκο, Ο Σκαρπόνι χτυπήθηκε από ένα φορτηγό Fiat Iveco, του οποίου ο οδηγός, ένας ντόπιος 57χρονος, δεν παραχώρησε προτεραιότητα στον ποδηλάτη.

EURONEWS
Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο Μικέλε Σκαρπόνι
Ο Σκαρπόνι, που χθες είχε τερματίσει τέταρτος στον «Γύρο των Άλπεων» έχοντας νικήσει στο πρώτο ετάπ, ήταν γεννημένος στις 25 Σεπτεμβρίου 1979 στο Γιέσι και το παρατσούκλι του ήταν «ο αετός του Φιλοτράνο», για τις ικανότητές του ως ορειβάτης.
Επαγγελματίας από το 2002, είχε κερδίσει το 2009 τον αγώνα «Tirreno-Adriatico» και το 2011 και το «Γύρο της Ιταλίας», μετά την τιμωρία για ντόπνιγκ του Ισπανού Αλμπέρτο Κονταδόρ.
naftemporiki.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics