Breaking News
22 Μαΐου 2017

Οι Ελένη Καλατζή/Ηρώ Μηλάκη (πιλότος) στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας δρόμου της Οστάνδης, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα αντοχής συνολικής απόστασης 80 χιλιομέτρων με επίδοση 2:08.05.



Μία εβδομάδα μετά το ασημένιο μετάλλιο στην Ιταλία και το ελληνικό γυναικείο tandem, βρέθηκε και πάλι στο βάθρο των νικητριών. Οι Ελένη Καλατζή/Ηρώ Μηλάκη (πιλότος) στο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδηλασίας δρόμου της Οστάνδης, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στον αγώνα αντοχής συνολικής απόστασης 80 χιλιομέτρων με επίδοση 2:08.05.

Οι αθλήτριες του συλλόγου Τάλως, έπεσαν μαζί με πληρώματα από την Πολωνία (Ιβόνα Ποντκοσιελαν/Αλεξάντρα Τέτσλαβ) και από την Ιρλανδία (Κέιτι-Τζορτζ Ντανλίβι/Καταρίνα Σμιτ) στη γραμμή του τερματισμού, όμως στο φώτο φίνις ήταν τρίτες με την ίδια ακριβώς επίδοση.

"Απίστευτη εμφάνιση. Τι να πει κανείς. Ελλάδα παντού. Ευχαριστούμε πολύ όσους μας στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια, γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δε θα ήταν εφικτό", έγραψε μεταξύ άλλων στο fb, ο ομοσπονδιακός προπονητής Γιώργος Βαρβεράκης.

ΦΙΝΑΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΑΚΩΝΑ ΣΤΟ ΟΥΓΓΡΙΚΟ ΟΠΕΝ

Με τρία μετάλλια και δύο νέα πανελλήνια ρεκόρ, ολοκλήρωσε η Μαρία Τσάκωνα, την παρουσία της στο ουγγρικό Όπεν κολύμβησης που διεξήχθη στην πόλη Χοντμεζοβάσαρχεϊ.

Στα 100μ. ύπτιο κατέκτησε την πρώτη θέση με επίδοση 1:41.29 που αποτελεί και νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Στα 100μ. πρόσθιο ήταν ασημένια με 2:07.66 που επίσης είναι νέο εθνικό ρεκόρ, ενώ δεύτερη ήταν και στα 400μ. ελεύθερο με 6:40.83.

Η αθλήτρια του Σπάρτακου επιστρέφει στην Ελλάδα με συνολικά τέσσερα μετάλλια και τρία πανελλήνια ρεκόρ.

SPORT24

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics