Breaking News
04 Ιουνίου 2017

Ο Χρήστος Βολικάκης έκανε ακόμη μία δυνατή εμφάνιση στο διεθνή αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο Όσελμπρον της Γερμανίας, όπου ένα ατύχημα έκοψε την ανάσα των παρευρισκόμενων, με δύο ποδηλάτες να αναπτύσσουν τρομερή ταχύτητα και να βγαίνουν στο τέλος του βιράζ εκτός πίστας!

 


Ο κορυφαίος Έλληνας ποδηλάτης κατέλαβε την 5η θέση στο σκρατς με τον αδελφό του Ζαφείρη να μένει στην 19η θέση.

Προέρχεται από μία εξαιρετικό σερί, σε Τσεχία και Τούλα και Μόσχα της Ρωσίας, απ' όπου σάρωσε δύο μετάλλια σε κάθε διοργάνωση!

Basket League, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Συγκεκριμένα πανηγύρισε 2 χρυσά και ένα ασημένιο στην Τσεχία, 2 χρυσά στην Τούλα και ένα ασημένιο και ένα χρυσό στην Μόσχα.

Στη διάρκεια των αγώνων συνέβη και ένα ατύχημα που άφησε άφωνους όσους βρέθηκαν παρόντες. Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Χρήστος Βολικάκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο FB.
gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics