Breaking News
27 Νοεμβρίου 2016

Σάρωσε τα μετάλλια το ελληνικό ταεκβοντό στα G1 της Γαλλίας και του Ισραήλ. Οι Έλληνες πρωταθλητές κατάφεραν να κατακτήσουν συνολικά εννέα μετάλλια σε Παρίσι και Ράμλα, εκ των οποίων δύο χρυσά. 

Στο Ισραήλ, οι Ιωάννα Δεσύλλα (-62κ. Αίαντας Αγ. Δημητρίου) και Σωτήρης Μπούτιος (-54κ. Αίαντας Αγ. Δημητρίου) κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο, ενώ στο δεύτερο σκαλοπάτι του πόντιουμ βρέθηκαν οι Λευτέρης Φακίνος (-58κ. Αίαντας Αγ. Δημητρίου), Σπύρος Γραμματικόπουλος (74κ. Γαία Αλίμου) και Γιώργος Ροδίτης (Αθλοφόρος). Χάλκινο μετάλλιο στην ίδια διοργάνωση πήρε ο Διονύσης Ραψομανίκης (-54κ. Γαία Αλίμου) αλλά και ο Δημήτρης Μανωλόπουλος (-80κ. Γαία Αλίμου). Ακόμη, η Δανάη Χιώτη (Αίαντας Αγ. Δημητρίου) κατέλαβε την 5η θέση στα -53 κιλά, κατηγορία στην οποία συμμετείχε για τελευταία φορά.

Στο Παρίσι, η Μαρία Κουκουμέλου (ΓΑΣ Άργος) κατέλαβε την τρίτη θέση στα -68 κιλά νεανίδων, όπως και ο Επαμεινώνδας Τριανταφύλλου (ΑΣ Περιστερίου) στα -48 κιλά εφήβων.

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics