Breaking News
05 Απριλίου 2017

Μια διοργάνωση που σίγουρα διαφημίζει την πόλη με διοργανωτές της Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε και την Τοπική Επιτροπή του Καράτε στην Κρήτη.

Σημειώνουμε πως κάθε χρόνο στη διοργάνωση αυτή, συμμετέχουν περισσότεροι από 500 αθλητές, από 15 περίπου σωματεία της Κρητικής περιφέρειας, όπου με μαθηματική ακρίβεια ολοένα και αυξάνονται ανά έτος. Οι περισσότεροι αθλητές συμμετέχουν και στα δύο αγωνίσματα που απαρτίζουν το Ολυμπιακό άθλημα του Καράτε (Κάτα και Κούμιτε) με αποτέλεσμα οι συμμετοχές των αθλητών να φθάνουν τις 1000.

  Το Σάββατο 8 Απριλίου και ώρα 13:00 έχει προσκληθεί ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης αλλά και ο εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Συριγωνάκης που θα βραβευτούν με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά τους στο Παγκρήτιο Κύπελλο Καράτε ενώ θα βραβεύσουν αθλητές οι οποίοι θα αγωνιστούν.

Στην διοργάνωση θα παρευρίσκονται μεταξύ άλλων κ ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδίας Καράτε Χρήστος Μπουλούμπασης, η Γενική Γραμματέας της ομοσπονδίας Εμμανουέλα Ποντίδα, ο επίτιμος πρόεδρος της ομοσπονδίας Γεώργιος Γερόλυμπος καθώς και μέλη της επιτροπής.
Η Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε , η Τοπική Επιτροπή καράτε Κρήτης , οι Αθλητικοί Σύλλογοι Καράτε Κρήτης , και οι αθλητές σας προσκαλούν στο επίσημο Παγκρήτιο κύπελλο καράτε 2017 που θα γινει στο κλειστό γυμναστήριο των Τ.Ε.Ι ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΜΑΡΚΟΣ ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ , το Σαββατοκύριακο 8 & 9 Απριλίου 2017 με ωρα έναρξης 09:00 και είσοδο ελεύθερη .
Σας περιμένουμε ολους να γιορτάσουμε όλοι μαζί την γιορτη του καράτε στην Κρήτη και να χειροκροτήσουμε της προσπάθειες των παιδιων μας !!!

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics