Breaking News
11 Απριλίου 2017

Η Brenda Philips παρακολουθώντας έναν αγώνα Rugby με τον γιο της Connor, συνέλαβε την ιδέα να βρει κάτι για να αποφεύγονται οι σοβαροί τραυματισμοί στα αυτιά στα σπορ επαφής.



Η Brenda Philips παρακολουθώντας έναν αγώνα Rugby με τον γιο της Connor έγινε μάρτυρας στον τραυματισμό του John Afoa όταν το αυτί του εξερράγη!Κάτι παρόμοιο όπως θυμάστε είχε γίνει και με την Leslie Smith στο UFC.

Τότε συνέλαβε την ιδέα να βρει κάτι παρόμοιο όπως η μασέλα για τα δόντια, ώστε να αποφεύγονται οι σοβαροί τραυματισμοί στα σπορ επαφής όπως είναι τα μαχητικά και το Rugby.

Τέσσερα χρόνια μετά παρουσίασε μία μικρή ασπίδα που προστατεύει το αυτί ώστε να γλιτώνουν οι αθλητές τα σοβαρά προβλήματα που προκαλούνται από τις συγκρούσεις και τα χτυπήματα στα αυτιά.

Επίσης η τριβή σε εκείνο το σημείο παραμορφώνει τα εξωτερικά όργανα κάτι που δεν πρόκειται να γίνει εφόσον φοράς τα προστατευτικά earguard. Ήδη το προϊόν κυκλοφορεί και το φορούν σε αγώνες παλαιστές.
fightsports.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics