Breaking News
30 Αυγούστου 2016

Σαρκίρης και Σαμπροβαλάκης επιστρέφουν στην Ελλάδα με δύο χάλκινα μετάλλια από το παγκόσμιο νέων της IFMA και ο προπονητής του Nas Camp Νάσος Αργυρόπουλος έγραψε στο facebook για την μεγάλη επιτυχία.



"Είναι μεγάλη τιμή να αντιμετωπίζουμε τόσο δυνατούς αντιπάλους όπως ο Ρώσος στον ημιτελικό και μεγάλη χαρά να ζούμε τέτοιες μοναδικές στιγμές εμπειρίας στη μεγαλύτερη ερασιτεχνική διοργάνωση Muay Thai .

Μπορεί να χάσαμε στα σημεία αλλά γυρίζουμε πίσω με το χάλκινο μετάλλιο ικανοποιημένοι γιατί δώσαμε τον καλύτερο εαυτό, για μας και τη χώρα μας. Ο Κώστας Σαρκίρης αλλά και ο Παντελής Σαμπροβαλάκης αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον του Ελληνικού Muay Thai. Ευχαριστούμε πολύ όλους για τη συμπαράσταση", έγραψε χαρακτηριστικά μέσα από τον λογαριασμό του.

sport24.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics