Breaking News
27 Δεκεμβρίου 2016

Στο πλαίσιο του προγράμματος στίβου του Πανεπιστημίου Akron, θα πραγματοποιηθεί στο Οχάιο των ΗΠΑ, το 5ο καμπ-σεμινάριο άλματος επί κοντώ, στο οποίο θα δώσει το «παρών» η Κατερίνα Στεφανίδη ως ομιλήτρια.



Το καμπ θα πραγματοποιηθεί 7-8 Ιανουαρίου στο προπονητικό κέντρο Στάιλ, ενώ εκτός από την Ελληνίδα «χρυσή» Ολυμπιονίκη θα μετάσχει και η Τζεν Σουρ τόσο σαν ομιλήτρια, όσο και ενεργά στις προπονήσεις.

Το event σκοπό έχει να καλύψει αφενός απ' όλες τις πλευρές το αγώνισμα, αφετέρου όλους τους εμπλεκόμενους, δηλαδή, αθλητές, προπονητές αλλά και γονείς.

Επικεφαλής του σεμιναρίου είναι ο προπονητής Ντένις Μίτσελ, υπό τις οδηγίες του οποίου έχουν βρίσκονται οι Σον Μπαρμπέρ και Ανίκα Ρόλοφ.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics