Breaking News
27 Δεκεμβρίου 2016

 

Μακριά από την αγωνιστική δράση του χειμώνα θα μείνει ο 17χρονος Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης, που ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης, προκειμένου να ξεπεράσει τον τραυματισμό που αντιμετωπίζει.



Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος στην κατηγορία των Παίδων ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα σκαφοειδούς. «Εδώ και περίπου ένα μήνα κάνω καθημερινά θεραπείες, ενώ παράλληλα προσπαθώ να διατηρησώ σε καλό επίπεδο τη φυσική μου κατάσταση και τη μυϊκή δύναμη», είπε ο αθλητής, που το καλοκαίρι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Π/Κ με 7,60 μ., επίδοση που σημείωσε στην έκτη και τελευταία του προσπάθεια.

«Ο αγώνας στην Τιφλίδα ήταν πραγματικά μια μοναδική εμπειρία. Είναι αλήθεια πως είχα αρκετό άγχος στη διάρκεια του αγώνα. Ωστόσο κατάφερα να αντιδράσω καλά και να πετύχω στο έκτο άλμα μια σπουδαία επίδοση, που μου χάρισε το χρυσό μετάλλιο. Το συναίσθημα ήταν μοναδικό. Γενικώς η χρονιά ήταν κάτι παραπάνω από πετυχημένη. Οχι μόνο κατάφερα να κάνω καλές επιδόσεις, αλλά να τις σημειώσω σε σπουδαίες διοργανώσεις. Εξίσου σημαντική για εμένα ήταν και η εμπειρία της συμμετοχής στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν», συμπλήρωσε.

Ο αθλητής του Παύλου Σκορδίλη παρά το ότι βρίσκεται αντιμέτωπος με έναν σοβαρό τραυματισμό, βάζει υψηλούς στόχους για τη θερινή σεζόν.

«Πρωταρχικός στόχος είναι να ξεπεράσω τον τραυματισμό. Από εκεί και πέρα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ε/Ν είναι η διοργάνωση στην οποία θα διεκδικήσω τη διάκριση. Δε θέλω μόνο συμμετοχή, αλλά παρουσία στην πρώτη οχτάδα», είπε.

Ο Μαντζουρογιάννης στις αρχές του έτους θα έρθει στην Αθήνα, προκειμένου να εξεταστεί από τον γιατρό του ΣΕΓΑΣ Διονύση Χίσσα. Στην Αθήνα θα βρεθεί σύσσωμο του γκρουπ του Παύλου Σκορδίλη, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ενόψει των αγώνων του χειμώνα.

gazzetta.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics