Breaking News
28 Δεκεμβρίου 2016

Σε καιρούς δύσκολους, το 6ο Santa Run Χανιά ολοκληρώθηκε, είναι πια γεγονός και παραμένει το μεγαλύτερο της Ελλάδας και σπουδαιότατη στήριξη για τα τέσσερα σωματεία, στα οποία αποδίδονται όλα τα έσοδα: ΕΛΕΠΑΠ, ΚΗΦΑΑΜΕΑ, ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη», Ορίζοντας.



Έκτη χρονιά αλληλεγγύης, έκτη χρονιά χαράς, έκτη χρονιά σπουδαίας επιτυχίας για τη συλλογικότητα.

Για όλη την Οργανωτική Επιτροπή, που φέτος διευρύνθηκε και αγκάλιασε νέα μέλη, είναι μια σημαντική επιτυχία και θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε τους δεκάδες εθελοντές που έδωσαν το χρόνο, τις γνώσεις και την ψυχή τους, για να μπορούμε σήμερα να αισιοδοξούμε απολαμβάνοντας τους καρπούς της επόμενης μέρας. Η δύναμη, η ελπίδα και η έμπνευσή μας παραμένουν οι άνθρωποι, αυτοί που κάνουν πραγματικότητα το συλλογικό και ανιδιοτελές έργο του Santa Run Χανιά και αυτοί στους οποίους απευθύνεται.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ οφείλουμε στους χιλιάδες συμμετέχοντες που επιμένουν, σε ένα τόσο αντίξοο περιβάλλον, να κατανοούν και να πιστεύουν το Santa Run Χανιά. Και φέτος έδωσαν δυναμικό παρών και στην πορεία και στη συναυλία αλλά κυρίως στην επίτευξη των στόχων του Santa Run Xανιά.

Επίσης, αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχημένης διοργάνωσης είναι οι χορηγοί της, πάρα πολλές επιχειρήσεις της πόλης με τη μικρή ή τη μεγαλύτερη συνεισφορά τους, σε χρήματα ή σε προϊόντα, είναι το κλειδί που ξεκλειδώνει τη δυνατότητα όλα τα έσοδα του Santa Run από τις συμμετοχές να πηγαίνουν στα τέσσερα ωφελούμενα σωματεία.

Ακόμα, ευχαριστούμε τα σώματα που συνέδραμαν καίρια στην ασφάλεια της διοργάνωσης την Τροχαία, την Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο, καθώς και τον Ερυθρό Σταυρό. Επίσης, την τοπική αυτοδιοίκηση που θεσμικά και χρηματικά διευκόλυνε τη διοργάνωση.
Τέλος, και φέτος οφείλουμε ένα ακόμα ευχαριστώ, στους μουσικούς και τους djs της πόλης μας, που έντυσαν τη χαρά με μουσική.

Στα μουσικά συγκροτήματα της πόλης των Χανίων που αφιλοκερδώς συμμετείχαν στην έναρξη, στη διαδρομή και στο πάρτι μετά την πορεία του 6ου Santa run Χανιά και έδωσαν άλλο τόνο στη γιορτή της αλληλεγγύης.

Φέτος, δοκιμαστήκαμε και σε καινούργιες δράσεις, κατά την προετοιμασία του Santa Run Χανιά, που θέλησαν να δώσουν ένα χαρακτήρα πιο διευρυμένο, πιο ολόκληρο του πνεύματος που διατρέχει την ομάδα του Santa Run Χανιά.

Δράσεις που μας έμειναν εξίσου αξέχαστες, όπως η επίσκεψη στο Δημοτικό Γηροκομείο με μουσικές και κεράσματα, η αποστολή των ξωτικών να ζωγραφίσουν τους τοίχους του Δημοτικού Σχολείου Φρε, η συλλογή και απόδοση βιβλίων ως χριστουγεννιάτικα δώρα από παιδιά σε παιδιά, κ.ά. Eλπίζουμε να βρήκαν εύφορο έδαφος στους εθελοντές και τους συμπολίτες μας και να μας συνδράμουν στη συνέχισή τους.

Τώρα, ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον ειλικρινή απολογισμό μας, για να είμαστε ακόμα καλύτεροι την επόμενη φορά, και ας δώσουμε ραντεβού σύντομα στην επόμενη δράση της αλληλεγγύης και της συλλογικότητας, όπως κι αν λέγεται αυτή.

gazzetta.gr

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics