Breaking News
30 Δεκεμβρίου 2016

 

Λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου, ο ΣΕΓΑΣ κατέβαλε σε προπονητές και αθλητές τα χρήματα που τους αναλογούν από το σύστημα πριμοδότησης.

Την δέσμευση της υλοποίησε η ομοσπονδία, καθώς λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου κατέβαλε σε προπονητές και αθλητές τα χρήματα που τους αναλογούν από το σύστημα πριμοδότησης.

Συνολικά 150.000 ευρώ μοιράστηκαν αθλητές, προπονητές και σωματειακοί προπονητές, που στην ουσία "εξαργύρωσαν" τις καλές αγωνιστικές τους εμφανίσεις στο 2016. Ο ΣΕΓΑΣ είναι η μόνη ομοσπονδία που έχει σύστημα πριμοδότησης - με απόλυτα αντικειμενικά κριτήρια - και έχει καταφέρει μέσα από αυτό να δώσει οικονομικό κίνητρο σε αθλητές και προπονητές.

Το συγκεκριμένο σύστημα οικονομικής επιβράβευσης αθλητών και προπονητών, θα αποτελέσει και το 2017 βασικό εργαλείο της ομοσπονδίας.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics