Breaking News
05 Ιανουαρίου 2017

 

Θα συναντηθούν σε πολλές διοργανώσεις κλειστού στίβου το χειμώνα οι Κατερίνα Στεφανίδη και Σάντι Μόρις, όπως ενημέρωσε την Πέμπτη η IAAF.

Όπως ενημέρωσε η παγκόσμια ομοσπονδία στίβου, η Αμερικανίδα «αργυρή» Ολυμπιονίκης του Ρίο στο επί κοντώ θα συμμετέχει στο μίτινγκ του Ντίσελντορφ την 1η Φλεβάρη, εκεί όπου ήδη έχει ανακοινώσει την παρουσία της η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του αθλήματος.

Οι δυο σούπερ σταρ των αλμάτων, όμως, θα έχουν και άλλα ραντεβού στη συνέχεια. Ήτοι, την 6η Φεβρουαρίου στο Κλερμόν-Φεράν και την 11η Φεβρουαρίου στη Νέα Υόρκη. Ενδιάμεσα, υπάρχει η Καρλσρούη στις 4 Φλεβάρη και το Μπέρμιγχαμ στις 18 του ίδιου μήνα.
sport-fm.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics