Breaking News
12 Ιανουαρίου 2017

 

Τη συμμετοχή της στον 4ο διεθνή Μαραθώνιο Ρόδου οριστικοποίησε η κορυφαία Ελληνίδα Μαραθωνοδρόμος Ράνια Ρεμπούλη που θέλει να διεκδικήσει τρέχοντας στο Σμαραγδένιο Νησί, την πρόκριση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου.

Η κορυφαία πρωταθλήτρια Ράνια Ρεμπούλη στο Μαραθώνιο της Ρόδου

Η Ρεμπούλη κατέκτησε την πρώτη θέση στις γυναίκες στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Μαραθωνίου 2016 που έγινε παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο, συνεχίζει να είναι πιστή στον αγαπημένο της αγώνα: «Αποφασίσαμε με τον προπονητή μου Παναγιώτη Χαραμή να τρέξω στο Μαραθώνιο της Ρόδου με στόχο να πιάσω το όριο πρόκρισης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στίβου που θα γίνει το καλοκαίρι στο Λονδίνο», δήλωσε η Δωδεκανήσια αθλήτρια που έχει ένα επιπλέον κίνητρο να τρέξει στον αγώνα, καθώς από φέτος ανήκει στο σύλλογο της Ρόδου, Κάμειρος 2009!

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου θα διεξαχθεί στις 9 Απριλίου 2017 και ήδη έχουν ανοίξει οι εγγραφές στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.roadstorhodes.com. Η λήξη της διορίας συμμετοχής έχει οριστεί η 31η Μαρτίου 2017.

Φέτος υπάρχει και μία καινούργια καινοτομία καθώς θα γίνει παράλληλα και Ημιμαραθώνιος Δρόμος, προσφέροντας μία νέα επιλογή σε όλους τους δρομείς. Παραδοσιακά υπάρχουν και οι αγώνες των 5 και των 10 χιλιομέτρων, αλλά και των 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων που γεννήθηκαν μεταξύ 2005 και 2008.

Ο Μαραθώνιος της Ρόδου διοργανώνεται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και την Ε.Α.Σ Σ.Ε.Γ.Α.Σ Δωδεκανήσου, με την υποστήριξη του Δήμου Ρόδου και του Δ.Ο.Π.Α.Ρ., ενώ έχει συμπεριληφθεί στο επίσημο καλεντάρι της AIMS.

Χρυσός χορηγός θα είναι και φέτος η Adidas της Ρόδου που στηρίζει τη διοργάνωση από την πρώτη χρονιά, ενώ Media Partner είναι για πρώτη φορά φέτος, η κορυφαία εταιρεία αποδελτίωσης στην Ελλάδα, Innews.

Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές:

http://www.roadstorhodes.com

Facebook: https://www.facebook.com/roads2rhodes/

Twitter: https://twitter.com/RoadstoRhodes

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics