Breaking News
13 Ιανουαρίου 2017

 

Μια ακόμη σπουδαία χρονιά ξεκινάει για τον Κώστα Φιλιππίδη, που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του επί κοντώ παγκοσμίως. Κάνει ντεμπούτο στην Ορλεάνη.



Μια ακόμη σπουδαία χρονιά ξεκινάει για τον Κώστα Φιλιππίδη, που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα είναι ένας από τους πρωταγωνιστές του επί κοντώ παγκοσμίως. Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα επέλεξε να ανοίξει τη σεζόν στη Γαλλία, στο μίτινγκ επί κοντώ της Ορλεάνης, το Σάββατο (14/1). Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια πρώτη διερευνητική εμφάνιση, στην οποία όπως συνηθίζει θα κυνηγήσει να ανέβει ψηλά.

Ο αθλητής και ο προπονητής του Δημήτρης Κυτέας, αναχωρούν την Παρασκευή (13/1) για την Γαλλία και θα επιστρέψουν στην Ελλάδα την Κυριακή. Ο δεύτερος αγώνας του αθλητή θα γίνει στις 25/1 στο Κότμπους και από εκεί θα ταξιδέψει για Γαλλία, προκειμένου να αγωνιστεί στο Ρουέν (28/1). Ο Φιλιππίδης έχει ως πρώτο στόχο της χρονιάς το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, το οποίο θα γίνει στο Βελιγράδι (3-5/3).

Ο Γάλλος Στάνλει Ζόσεφ με φετινό 5,63 μ., ο Δανός Αρνορντ Αρτ, που έχει περάσει τα 5,61 μ. θα συμμετάσχουν στον αγώνα της Ορλεάνης, αλλά και οι Τζερόμ Κλαβιέρ, Βαλεντίν Λαβιλενί, Κέβιν Μενάλντο.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics