Breaking News
15 Ιανουαρίου 2017

 

Τις βάσεις μιας σπουδαίας σεζόν έβαλε στην Ορλεάνη ο Κώστας Φιλιππίδης, στο ντεμπούτο του στη σεζόν. Επικράτησε του αγώνα με άλμα στα 5,73 μ. και μπήκε δυνατά στο 2017.



Τις βάσεις μιας σπουδαίας σεζόν έβαλε στην Ορλεάνη ο Κώστας Φιλιππίδης, στο ντεμπούτο του στη σεζόν. Ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο επί κοντώ επικράτησε του αγώνα με άλμα στα 5,73 μ. και μπήκε δυνατά στο...χορό των μεγάλων αλμάτων.

Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα, παρότι αγωνίστηκε με μικρή φόρα, δεν είχε κανένα πρόβλημα να φτάσει στο 5,73 μ. με κανένα χαμένο άλμα. Ξεκίνησε τον αγώνα του από τα 5,44 μ. και συνέχισε επιτυχημένα στα 5,55 μ., 5,65 μ. και 5,73 μέτρα.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2014 στο Σόποτ έχει μπροστά του μια σειρά από δυνατούς αγώνες, στους οποίους θα επιδιώξει να κυνηγήσει ακόμη μεγαλύτερα άλματα.

Ο αθλητής και ο προπονητής του, θα επιστρέψουν την Κυριακή (15/1) στην Ελλάδα και την ερχόμενη εβδομάδα θα αναχωρήσει για τη Γερμανία, προκειμένου να αγωνιστεί στο Κότμπους (25/1). Το 5,73 μ. του Φιλιππίδη στην Ορλεάνη είναι η καλύτερη επίδοση αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics