Breaking News
18 Ιανουαρίου 2017

 

Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην προπόνηση, ο Κώστας Μπανιώτης συνεχίζει την προετοιμασία του για τους αγώνες του κλειστού στίβου.

Ο Έλληνας πρωταθλητής του ύψους έχει ήδη «κλείσει θέση» σε δύο σπουδαία μίτινγκ της Ευρώπης για το ξεκίνημά του. Ο άλτης του Γιώργου Τσούγκου θα ξεκινήσει τους αγώνες του στις 4 Φεβρουαρίου στο Χουστοπέτσε, ενώ στις 10 του ίδιου μήνα θα συμμετάσχει στο μίτινγκ της IAAF στο Τορούν.

«Τα καθημερινά προβλήματα είναι πολλά. Λόγω της κακοκαιρίας, δεν έχουμε εδώ και πολλές μέρες νερό στους ξενώνες, ενώ στις εγκαταστάσεις του Καυτανζογλείου δεν υπάρχει θέρμανση. Τις περισσότερες προπονήσεις τις κάνουμε στο υπόγειο του Αλεξανδρείου, όπου, ευτυχώς, υπάρχει θέρμανση», τόνισε ο Μπανιώτης.

«Παρά τις δυσκολίες, θα προσπαθήσω να κάνω μια καλή σεζόν, με κορύφωση το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου», συμπλήρωσε.

Ο Μπανιώτης, μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο ΣΕΦ, αναμένεται να συμμετάσχει και στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα της σέρβικης πρωτεύουσας.
sportfm.gr

 

To TvSport

συνδυάζει την αθλητική ενημέρωση με βίντεο από την Κρήτη, την Ελλάδα και όλο τον κόσμο. Με οδηγό την αντικειμενική  και έγκαιρη προβολή όλων των αθλητικών γεγονότων αλλά και με ανοιχτή τη δική σας συμμετοχή

Για Διαφήμιση

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail στο info@tvsport.gr

ή να συμπληρώσετε τη φόρμα διαφήμισης κάνοντας κλικ  εδώ.

Στοιχεία Επικοινωνίας

  • (+30) 6936915717
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

PrincElia Cosmetics